Havuzlu ultra lüks daire eşi benzeri olmayan bir fiyatla satışa çıktı!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde havuzlu ve güvenlikli ultra lüks daire benzeri olmayan bir fiyattan satışa sunuldu. İş Bankası tarafından paylaşılan ilana göre söz konusu daire, emsallerinin yaklaşık 4'te 1'i fiyatına satılıyor. İşte ilanın detayları...

07 Eylül 2022 17:00 Yaşam
Havuzlu ultra lüks daire eşi benzeri olmayan bir fiyatla satışa çıktı!

Yapı Kredi Bankası vatandaşları uygun fiyattan ev sahibi yapmak için yeni bir ilan paylaştı. Yayımlanan ilana göre Denizli'de havuzlu ve güvenliği bulunan lüks daire, 750 bin TL karşılığında satışa çıktı.

Şehrin merkezinde güvenlikli, havuzlu ve kapalı otoparkı bulunan lüks site içerisinde uygun fiyata daire sahibi olmak ister misiniz? 100 metrekare kullanım alanına sahip bu daire, piyasa değerinin neredeyse 4/1’i fiyatına bankadan satışa sunuldu. Nakit ve kredili alım kolaylıkları ile sadece 750 bin TL’ye İş Bankası’ndan acil satılıktır.

İş Bankası’ndan satılık konut ilçe merkezinde yer almakta olup, ısınma sistemi doğalgazla sağlanmaktadır. Bankadan uygun fiyata satılık gayrimenkulün açık ve kapalı otoparkı bulunmakta olup, ulaşım problemi bulunmamaktadır. Birçok önemli noktaya sadece yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Bankadan satılık lüks dairenin kullanım alanlarına yer verecek olursak; 2 oda, 1 salon, 1 antre, 1 mutfak, 1 banyo, wc ve 2 balkon hacimlerinden oluşmakta olup, 100 m2 kullanım alanına sahiptir. Herhangi bir eksiği olmayıp kullanıma hazır halde satışa sunulmuştur.

havuzlu-ultra-luks-daire-esi-benzeri-olmayan-bir-fiyatla-satisa-cikti-3.jpeg

Bulunduğu lokasyon itibariyle bu konut ilçe merkezinde yer almakta olup, yakın çevresinde Yüksekokul, AVM’ler, Belediye binası, Devlet Hastanesi, İlkokul, Ortaokul, Lise, Eczaneler ve birçok market çeşitleri yer almaktadır. Gerek şahsi gerekse toplu taşıma araçları ile her yere kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir.

İş Bankası’ndan satılık bu evi almak isteyenler ister 750.000 TL’ye nakit, isterlerse aynı fiyattan bankanın sunmuş olduğu konut kredisinden faydalanarak aylık uygun taksitlerle satın alabilirler.

Bankanın satışa sunduğu bu daire açık teklif usulü ile satılmakta olup, hemen almak isteyenlerin minimum 5.000 TL fiyat artışı yaparak, 755.000 TL’ye sahibi olma şansı yakalayabilirler.

Peki, İş Bankası’nın çok uygun fiyata ve uygun şartlarla satışa sunduğu bu daireyi satın almak için başvuru adresi ve başvuru süresi nedir? Yayınlanan ilan ile ilgili detaylar aşağıda verilmiştir…

GENEL ÖZELLİKLERİ

2019 yapımlı binanın, zemin katında yer alan 1 bağımsız bölüm numaralı, mesken nitelikli taşınmazdır. Taşınmazın yapı ruhsatı ve iskanı bulunmaktadır. *1 Bağımsız Bölüm Numaralı Mesken nitelikli taşınmaz, 2+1 hacimli olup, brüt 100 m² kullanım alanına sahiptir.

havuzlu-ultra-luks-daire-esi-benzeri-olmayan-bir-fiyatla-satisa-cikti-2.jpeg

Adres: Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Gültepe Mahallesi, 4114 Sokak, No:35C

Bankadan satılık bu gayrimenkulü satın almak veya teklifte bulunmak için BURAYI TIKLAYIN

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet