Vakıfbank’tan 2+1 daire 220 bin lira

Ev fiyatlarının büyük bir artış göstermesiyle birlikte birçok yurttaş uygun fiyatlı ev arayışında. Bankaların sağladığı gayrimenkul ilanları fiyat ve performans noktasında oldukça geniş bir avantaj sağlıyor. İşte Vakıfbank’tan 2+1 daire.

06 Mart 2022 21:25 Yaşam
Vakıfbank’tan 2+1 daire 220 bin lira

Vakıfbank elinde bulunan hacizli daireleri açık arttırma usulüyle satmaya devam ediyor. Banka belirli bir başlangıç fiyatı belirliyor ve en üst fiyat teklifini veren evi satın almaya hak kazanıyor. Vakıfbank’ın son olarak eklediği 2+1 daire avantaj sağlıyor, işte tüm detaylar.

Ev Satın Almak İsteyenler Dikkat Bu Fırsat Kaçmaz

Vakıfbank gayrimenkul ilanları arasında yer alan dairenin 2 odası, 1 salonu, 1 banyosu ve 1 balkonu bulunmakta. Ev 2+1 olmasına rağmen 102 metrekare gibi geniş bir alana sahip.

Krediye de uygun olan daire sayesinde kredi başvurusunda bulunarak evi satın alabilirsiniz. Ayrıca dairenin ısınma tipi kat kaloriferi olduğu bilgisi paylaşılmış.

Hali hazırda kiracının da olduğu daire, apartmanın 7. Katında bulunuyor. Tapu durumuna bakıldığında ise kat mülkiyetli olduğu görülmekte.

vakifbankev.jpg

Yapılarının en önemli detaylardan birisi olan yapı tipi, betonarme olduğu görülmekte. Yakıp tipi de doğalgaz olan daire 1979 yılında inşa edilmiş.

Vakıfbank gayrimenkul ilanları arasında yer alan dairenin açık arttırma başlangıç fiyatı 220 bin TL. Açık arttırmada minimum artış ücreti 2.500 TL iken banka 11.000 TL teminat bedelini açık arttırmaya katılacak kişilerden talep ediyor.

Sizlerde daireyle ilgili daha fazla bilgi almak, görselleri detaylı incelemek ve açık arttırma katılmak isterseniz bu adrese gidebilirsiniz.

İLAN İÇİN TIKLAYINIZ

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet