Ziraat Bankası duyurdu: 102 bin TL'ye siz de ev sahibi olun!

Ziraat Bankası yeni satılık daire ilanı ile karşımıza çıktı. Bankanın yayımladığı ilana göre Konya'nın Taşkent ilçesinde yer alan müstakil ev, 102 bin TL karşılığında satışa çıktı. Teminat bedeli 6 bin 120 TL olarak açıklandı. Ödemenin ise peşin olarak yapılması talep ediliyor.

03 Eylül 2022 19:30 Yaşam
Ziraat Bankası duyurdu: 102 bin TL'ye siz de ev sahibi olun!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşları sevindiren haber Ziraat Bankası'ndan geldi! Banka, 102 bin TL karşılığında Konya - Taşkent'te müstakil ev satışı yapıyor. İşte ilanın detayları...

Ziraat Bankası ev sahibi olma hayali kuranların hayallerini gerçekleştiriyor! Artan hayat pahalılığı, yüksek enflasyon ve döviz kurundaki dengesizlikler emlak fiyatlarının neredeyse ulaşılmaz boyutlara ulaşmasına neden oldu. Ziraat Bankası ise tüm bu olumsuzluklara rağmen vatandaşları uygun fiyat ve ödeme kolaylıkları ile ev sahibi yapıyor. Bankadan satılık 212 metrekare büyüklüğündeki bahçeli evi ister 102 bin TL’ye nakit, ister 25 bin TL peşin kalanını ayda 1.265 TL eşit taksitle ödeme yaparak satın alabilirsiniz.

Ziraat Bankası’ndan herkesin bütçesine uygun bir fiyattan satışa sunulan bu gayrimenkulün mimari yapısı ise, 1 salon, 1 mutfak, 1 oda, 1 antre, hol, 1 lavabo-banyo, 1 wc ve 2 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Bu konut ana cadde üzerinde yer almasından dolayı kesinlikle ulaşım sorunu bulunmamaktadır.

ziraat-satilik-ev-2.jpeg

Bankadan acil satılık bu ev ilçe merkezine 700 metre mesafede yer almakta olup, yakın çevresinde toplu taşıma durakları mevcuttur. Bulunduğu lokasyon itibari ile yakın çevresinde; Belediye binası, aile sağlığı merkezi, alışveriş merkezleri, eczaneler, gençlik parkı, çeşitli düzeyde eğitim veren devlet okulları ve marketler yer almaktadır. Gerek şahsi gerekse toplu ulaşım ile her yere rahatlıkla seyahat edilebilmektedir.

Ziraat Bankası’nın satışa sunduğu bu evi ister 102.000 TL’ye nakit, ister 25 bin TL’sini peşin kalanını 1.265 TL uygun taksitlerle satın alabilirsiniz. Bankadan satılık müstakil ev açık teklif usulü ile satılmakta olup, hemen almak isteyenlerin minimum 1.000 TL fiyat artışı yaparak 103.000 bin TL’ye hemen sahip olma şansını yakalayabilirler.

Peki, Ziraat Bankası tarafından satılık bu konut hangi ilimizde, hangi ilçede yer almaktadır? Bu evin genel durumu nasıldır? İşte detaylar…

GENEL YAPI ÖZELLİKLERİ

69,50 m² Yüzölçümlü Arsa Üzerinde Yasal Evrakı Olmayan Toplam 207 m² Alanlı Üç Katlı Yapı Bulunan 2 Katlı Taş Ev Ve Arsası Nitelikli Gayrimenkul – (Gayrimenkul peşin ödeme yapılarak satın alınabilecektir. Kredi kullanmak suretiyle alınan gayrimenkuller peşin olarak değerlendirir.)

ziraat-satilik-ev-3.jpg

Adres: Taşkent İlçesi, Balcılar Veliler Mahallesi Mevkii, 163606.Sokak No:27 KONYA

Bu daireyi satın almak veya teklifte bulunmak için BURAYA TIKLAYIN

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet