Anne olabilmek için sabırsızlıkla gün sayıyordu! Aslı Enver'in ayrılık kararı beklenenden önce geldi: Böyle bir ayrılığı kimsecikler beklemiyordu

Berkin Gökberk ile geçen ay evlenen Aslı Enver, doğacak bebeği için ilk adımı şimdiden atmaya hazırlık yapıyor. Bebeği için büyük bir özveride bulunan güzel oyuncu, bu davranışıyla herkesin beğenisini topladı.

27 Aralık 2022 23:27 Magazin
Anne olabilmek için sabırsızlıkla gün sayıyordu! Aslı Enver'in ayrılık kararı beklenenden önce geldi: Böyle bir ayrılığı kimsecikler beklemiyordu

İşadamı Berkin Gökberk ile beklenmedik bir şekilde evlenen Aslı Enver herkesi şaşırtırken, ani evliliğin nedeni çok geçmeden ortaya çıktı ve güzel oyuncunun hamile olduğu bilgisine ulaşıldı. Bebek heyecanı sürmekteyken ani bir karar alan Aslı Enver, hamilelik dönemini gözlerden uzak geçirmeyi istiyor.

DOĞACAK ÇOCUĞU İÇİN EVİNİ TERK ETTİ!
İlk çocuğunu kucağına almak için gün sayan güzel oyuncu, yıllardır Caddebostan'da yaşıyordu. Ailesiyle gözlerden uzak bir hayat yaşamak isteyen Enver Çubuklu, Beykoz civarında bir villa arayışına girdi.

SETE ARA VERDİ
Güzel oyuncunun setlere en az bir yıl ara vereceği de konuşulanlar arasında. Setlere dönüş tarihi merak edilirken güzel oyuncunun sevenleri onu ekranlarda görmeyi çok özlediklerini çoğu zaman dile getiriyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet