James Bond serisindeki ikonik motosiklet satışa çıktı!

James Bond serinin son filmi olan No Time To Die adlı yapımda başrol oyuncusu Daniel Craig'in kullandığı ikonik motosiklet açık artırma ile satışa sunuldu. Rekor fiyata alıcı bulan ürün dikkatleri üzerinde toplarken; kazanılan paranın bir bakım evine bağışlanacağı bildirildi.

29 Eylül 2022 22:11 Magazin
James Bond serisindeki ikonik motosiklet satışa çıktı!

Saf Haber - James Bond No Time To Die filminde Daniel Craig'in kullandığı motosiklet 2 milyon 825 bin TL karşılığında rekor bir satış gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Bond serisinin son filminde kullanılan motosiklet 138 bin 600 sterline (2 milyon 825 bin lira) satıldı. Para, Britanya’nın Shropshire bölgesindeki bakım evine bağışlandı.

boondq.jpg

Bond serisinin 25’inci filmi ‘No Time To Die’ (Ölmek İçin Zaman Yok) , kod adı ‘007’ olan ajan karakteri James Bond’u canlandıran Britanyalı oyuncu Daniel Craig’in kullandığı motosiklet Chriestie’e Müzayede Evi tarafından açık artırmaya çıkarıldı. Beklenin dört katına satıldı.

Bu filmde Bond serisine veda eden Craig, filmde İtalya’nın Matera kentinde kovalamaca ‘The Triumph Scrambler’ motosikletin satışından elde edilen paranın Telford ve Shrewsbury’de iki merkezi bulunan Severn Bakım Evleri’ne verilmesini istedi.

bondd.jpg

Bakım evlerine fon toplayan birimin başındaki Elodie Home, bu kadar yüksek miktarda bir bağış beklemediklerini, çok sevindiklerini ifade ederek şöyle devam etti: ”Her gün bir Hollywood yıldızı size destek vermiyor. Daniel’e minnet borçluyuz. Yolladığı kişisel mesaja da ayrıca teşekkür ederiz. Teşekkürler Bay Bond.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet