Engin Günaydın'ın Netflix dizisi Andropoz için yeni fragman!

Ünlü oyuncu Engin Günaydın tarafından senaryosu yazılan ve aynı zamanda başrolünü Andropoz dizisi çok yakında Netflix platformunda olacak. Taylan Biraderler imzalı dizinin yeni fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...

29 Eylül 2022 22:05 Magazin
Engin Günaydın'ın Netflix dizisi Andropoz için yeni fragman!

Saf Haber - Engin Günaydın ve Taylan Biraderler imzalı yeni Netflix dizisi Andropoz ilk uzun fragmanı ile karşımıza çıktı! Heyecanla beklenen komedi dizisi şimdiden büyük ilgi gördü.

Dijital yayın platformu Netflix, senaryosunu Engin Günaydın’ın yazdığı, Taylan Biraderler’in yönettiği ‘Andropoz’ dizisinden yeni tanıtım paylaştı.

Marmaris’te ailesiyle mütevazı bir hayat süren tuhafiyeci Yusuf’un orta yaş bunalımının etkisiyle kendinden başlayarak tüm hayatını değiştirme çabasını konu alan Andropoz dizisinde Engin Günaydın’a başrollerde Derya Karadaş, Tamer Karadağlı ve Turgut Tunçalp eşlik ediyor.

Netflix 7 Ekim’de yayına girecek dizisi Andropoz’dan yeni bir tanıtım paylaştı.

engg.jpg

Andropoz’un konusu özetle şöyle:

“50’li yaşlarının başındaki evli ve iki çocuk babası karakter, bedeninin yaşlanmasını kafasına takan birine dönüşüyor ve dış görünüşünü, yaşam tarzını farklılaştırmak istiyor. En büyük hayali ise Meryem ile evlendikleri günden beri oturdukları evden, deniz kenarında bir eve taşınmak. Hikâye, Yusuf’un bu evi almak uğruna giriştiği mücadele esnasında kız kardeşi ve eniştesiyle olan aile ilişkilerini odaklanırken; bir yandan da evin sahibi Mahmut Timuçin’in zengin dünyasının karanlık taraflarına da mizahi bir dille değinecek.”

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet