Elektrik ve Doğalgaz Faturası yüksek gelenler veya ödeyemeyenler dikkat! Faturanı Al PTT'ye git 2750 TL Desteği Kap..

Vatandaşları ekonomik krizin etkilerinden korumak için devlet kurumları tarafından yeni sosyal yardım paketleri açıklanıyor. PTT, kış döneminde artacak elektrik ve doğalgaz tüketimine karşı vatandaşlara fatura desteği sağladı. İşte, PTT fatura desteği başvuru koşulları...

23 Aralık 2022 16:19 Ekonomi
Elektrik ve Doğalgaz Faturası yüksek gelenler veya ödeyemeyenler dikkat! Faturanı Al PTT'ye git 2750 TL Desteği Kap..

Ekonomik krizler boy göstermeye devam ederken krizin etkileri de her geçen gün büyümeye devam ediyor. PTT aracılığıyla yeni sosyal yardımlar açıklanırken, artan fatura fiyatlarının ardından doğalgaz ve elektrik desteği geldiği duyuruldu. Yüksek enflasyon nedeniyle zor günler geçiren vatandaşlar için yardım duyurusu yapıldı. İşte doğalgaz ve elektrik yardımı başvurularına ilişkin detaylar...

PTT FATURA DESTEĞI

PTT, vatandaşlara doğalgaz ve elektrik desteği sağlanacağını duyurdu. Bu yardımdan faydalanmak için öncelikle faturada adı geçen kişi PTT üzerinden başvuru yapabilirken, e-devlet sistemi üzerinden de başvurular tamamlanıyor. Özellikle sosyal yardımlardan faydalanmak için son günü beklemeden başvuruların zamanında yapılması tavsiye ediliyor.

dogal-gaz-destek-odemesi-119386.jpg

PTT DOĞALGAZ DESTEK ÖDEMESİ NE KADAR?

Vatandaşlar doğalgaz ve elektrik faturalarında destek ödemesi yaparken ödenecek tutarları merak ediyordu. PTT tarafından elektrik desteği 90 TL'den 260 TL'ye yükseldi. Doğalgaz desteği ise 900 TL'den 2 bin 500 TL'ye yükseldi.

PTT FATURA DESTEĞİNE NASIL VE NEREDEN BAŞVURULUR?

Doğalgaz destek yardımından yararlanmak isteyenler e devlet sistemi üzerinden giriş yaparak başvuruda bulunabiliyor. E-devlet üzerinden yapılan giriş ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sayfasından kimlik doğrulama işlemi ile birlikte başvuru işlemleri yapılıyor. Doğalgaz yardımı ödemeleri hak sahiplerinin PTT kartına yatırılmaktadır. Doğalgaz faturalarını PTT'ye ibraz ederek destekten faydalanabilirler.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet