Faizsiz İhtiyaç Kredisi Almak İsteyenler Hazır Olun! Faizsiz Kredi Geliyor!

İnsanların nakit ihtiyaçlarını gidermeleri için ING Bank özel bir kampanya düzenliyor. Bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden yapılan paylaşımda 5 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuluyor. Bunun için yapılması gereken ING Mobil üzerinden bankaya hesap açmak ve kredi için başvuru yapmak olduğu aktarılıyor.

23 Mart 2022 15:47 Ekonomi
Faizsiz İhtiyaç Kredisi Almak İsteyenler Hazır Olun! Faizsiz Kredi Geliyor!

ING Bank tarafından yapılan açıklamada 5 bin TL’ye kadar ihtiyaç faizsiz kredi olarak sunuluyor. Bu miktarı almak isteyenler 3-6 ay arasında geri ödeme yapmakla yükümlü oldukları belirtiliyor. 10 bin TL’ye kadar kredi almak isteyenlerinse %0,99 faiz oranıyla bunu almalarına imkan veriliyor. Bu krediyi 3-12 ay arasında ödemenize imkan tanınıyor.

ING Bank Hoş Geldin Kampanyası

ING Bank yeni müşteriler kazanmak için yeni müşteri olanlara 5 bin TL’ye kadar 3-6 ay taksit imkanıyla faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu kredi belirli bir sayı ile sınırlı olarak veriliyor. 5 bin kişiye kadar ilk başvuru yapanlar bu krediden yararlanma hakkına sahip oluyorlar. 10 bin TL almak isteyenlere 3-12 ay ödeme imkanı olan ihtiyaç kredisi %0,99 faiz oranıyla veriliyor.

Banka bu kampanya dışında bankaya yeni üye olanlara özel hizmetler sunuyor. Aylık akdi faiz oranları %1,74 işe %3,39 arasında değişecek şeklinde krediler sunuluyor. Tabi bunların yanında dikkat edilmesi gereken bazı noktalar olduğu da aktarılıyor.

Bu faiz oranları sadece Kredim Güvende Hayat Sigortası ile birlikte kullanıldığında geçerli oluyor. Kredi tutarında %0,5’i, BSMV ücreti gibi kesintiler de yapılıyor. Bu kampanya banka tarafından belirli bir sayı ve belirli bir güne kadar sınırlı olarak sunuluyor.

Bu kampanyadan yararlanmak için ilk olarak başvuru yapan ilk 5 bin kişi arasında yer almanız gerekiyor. Ayrıca ihtiyaç kredi başvurunuzu 31 Mart 2022’ye kadar yapmanız gerekiyor. Banka kampanya dahilinde başvuruları inceledikten sonra gelir belgesi talep ediyor veya uygun görmediği kredi başvurularına onay vermiyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet