Garanti Bankasından Faizsiz 5.000 TL Nakit İmkânı! Hemen Yararlanın

Bankaların indirim ve kampanya haberleri kasım ayında hız kesmeden devam ediyor. Özellikle yıl sonunun gelmesi ve kış şartlarının iyiden iyiye kendini göstermesi ile birlikte bazı temel kampanyalardan yararlanmakta mümkün oluyor. Garanti Bankası müşterisi olarak, hızlı bir şekilde taksitli nakit avans imkanından yararlanabileceğinizi biliyor musunuz? İşte detaylar…

30 Kasım 2022 03:05 Ekonomi
Garanti Bankasından Faizsiz 5.000 TL Nakit İmkânı! Hemen Yararlanın

5.000 TL Nakit İmkanından Kimler Faydalanabilir

Öncelikle bu konuda Garanti Bankasına temassız bir şekilde müşteri olmanız gerekmektedir. Bu işlem için bireysel kredi kartı başvurusu yapmakta ikinci şart olarak ön plana çıkıyor. İlk olarak Garanti BBVA adresini ziyaret edin yada cep telefonunuza mobil uygulamasını indirin. Mobil uygulama indirildikte sonra faizsiz ve masrafsız bir şekilde taksitli nakit avans kategorisine geçiş yapın.

Kimler Faydalanabilir?

5.000 TL taksitli nakit avanstan faydalanabilmek için öncelikle daha öncesinde Garanti Bankası müşterisi olmamanız gerekmektedir. Mobil uygulamayı indirip Müşteri olmak istiyorum adımını takip ederek temassız bir şekilde müşteri olmanız gerekir.

Herhangi bir şekilde işlemlerin ilerlemesi neticesinde müşteri olamazsanız yada müşteri olma işlemlerinizi şubede tamamlarsanız bu imkanlardan faydalanmanız mümkün olmaz. Bu sebeple tüm süreci cep telefonu üzerinden temassız bir şekilde tamamlamanız gerekmektedir.

Aslına bakılırsa Garanti Bankası burada son zamanlarda giderek popülerleşen ve geleceğin teknolojisi olarak görülen Temassız Müşteri Olma Teknolojisi ile sürecin tamamlanmasını önemsemektedir. Sonraki süreçte ise kredi kartı başvurusunda bulunmanız gerekir. Eğer kredi kartı başvurunuz onaylanırsa 5.000 TL nakit avans seçeneğinden yararlanabilirsiniz.

6179bb9645d2a0aac46e5ae7.webp

Kampanya hakkında bazı detayları da şu şekilde belirtebiliriz: Bu kampanyadan yararlanmak için kasım ayının sonun kadar süreniz bulunmaktadır. Uzaktan müşteri olma teknolojisi ile başvurunuzu tamamlamanız gerekmektedir. Bu kampanyadan yararlanabilmeniz için bankanın size verdiği kredi kartının kullanıma açılmış olması ve sizin tarafınızdan bir şifre belirlenmiş olması gerekmektedir.

31 Aralık’a Kadar Süreniz Var!

Kasım ayının sonuna kadar mobil uygulama üzerinden kredi kartı başvurusu yapmanız durumunda aralığın 15 ine kadar bu kampanyadan yararlanarak faizsiz 5.000 TL nakit çekme imkanına sahip olabilirsiniz.

Kaç Taksitte Geri Ödenir?

Çektiğiniz faizsiz nakit avansı 6 taksitte geri ödersiniz. Diğer detaylar ve aklınıza takılan soru işaretlerinin cevabına ulaşmak için size en yakın Garanti BBVA şubesini ziyaret edebilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet