İş Bankası'ndan emeklilere nakit hediyesi!

İş Bankası emekli vatandaşlar için büyük bir fırsat sunuyor. Yapılan açıklamalara göre maaşını İş Bankası'na taşıyan emekliler, bankadan 500 TL'lik hediye ödeme alabilecek. Peki ya söz konusu kampanyaya katılmak için hangi şartları tamamlamak gerekiyor? İşte detaylar...

03 Ağustos 2022 22:25 Ekonomi
İş Bankası'ndan emeklilere nakit hediyesi!

Milyonlarca emekliye duyuruldu. İş Bankası açıklama yaptı. Maaşını İş Bankası’ndan alanlara para verilecek. İş Bankası, emekli maaşı alan müşterilerine güzel haberi bildirdi. Buna göre, emekli maaşını İş Bankası’ndan çekip de bir emekli yakınına referans olanlara 500 TL hediye edilecek.

KAMPANYADAN NASIL YARARLANILIR?

•Kampanyadan yararlanacak müşterilerimizin Maximum Mobil’den kampanyaya katılıp aldığı Referans Kodunu SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) maaşı sahibi emekli yakınları ile paylaşması gerekmektedir. Kodu alan emekli yakınların SGK emekli maaşlarını 3 yıl süre ile İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt ederek taşıması ve ardından REFERANS yazıp bir boşluk bırakarak bu Referans Kodunu da ekleyip 4402’ye SMS atmaları yeterlidir.

•Her müşterinin tek Referans Kodu vardır ve referans kodları kişiye özeldir.

is-bankasi.jpg

•Bir müşteri en fazla 2 kişiye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabilir. İş Bankası müşterileri referans oldukları kişilerden, SGK ( SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan her bir müşteri için 250 TL, toplamda en fazla 500 TL Pazarama MaxiPuan ödülü kazanabilir. Referans olunacak emekli yakının maaşını 10 Haziran 2022 tarihinden önce İş Bankası’ndan almıyor olması gerekmektedir.

• Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan ve Referans Kodu ile 4402’ye SMS atarak kampanyaya başarılı katılım sağlayan her bir emekli yakını için 250 TL olmak üzere en fazla iki emekli yakını için toplam 500 TL Pazarama MaxiPuanı kazanılabilir.

KİMLER MAAŞINI İŞ BANKASI’NA TAŞIYABİLİR?

•SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) maaşı sahibi emekliler.

•10 Haziran 2022 tarihi itibariyle maaşını İş Bankası’ndan almayan emeklilere kampanya kapsamında referans olunabilir.

•10 Haziran 2022 tarihinden önceki bir dönemde maaşını İş Bankası’ndan almış olan, halihazırda emekli maaşını başka bankadan alan müşteriler maaş taşıma işlemi yaparak kampanyaya dahil olabilir.

•10 Haziran 2022 tarihi itibariyle emekli maaşını İş Bankası’ndan alan ve kampanya süresinde emekli maaşını başka bankaya taşıyıp tekrar İş Bankası’na taşımak isteyen müşteriler kampanyadan yararlanamaz.

•Birden fazla emekli maaşı olan ve kampanya başlangıç tarihi itibariyle herhangi bir emekli maaşını İş Bankası’ndan alan müşteriler de diğer emekli maaşlarını taşımak üzere referans kullanarak kampanyaya dahil olamaz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet