Kış Kapıda! Ziraat Bankasından Rahatlatan Bir Destek Daha Geliyor

Son zamanlarda vatandaşa yaptığı yardımlar ve verdiği uygun oranlı krediler ile dikkatleri üzerine çeken Ziraat Bankası’ndan bir destek haberi daha geldi. Özellikle son dönemlerde aniden ortaya çıkan giyim fiyatlarındaki artış ailelerinde elini kolunu bağladı.

30 Kasım 2022 23:52 Ekonomi
Kış Kapıda! Ziraat Bankasından Rahatlatan Bir Destek Daha Geliyor

Geçen senenin aynı aylarına oranla yaklaşık olarak %40 – 140 arasında ortaya çıkan bu artışta cep yakmaya devam ediyor. Alışveriş yaparken kara kara düşünmemeniz için Ziraat Bankkart Lira hediyesi haberi dikkatlerden kaçmadı.

Bankkart Lira Kampanyasından Nasıl Yararlanılır?

Öncelikle bu kampanyada yararlanabilmeniz için belli şartları sağlamanız gerekmektedir. Genel olarak bankadan yapılan açıklamalara göz attığımız zaman şunları görüyoruz. İlk olarak giyim başta olmak üzere tüm poslarda geçerli olarak bu kampanyadan yararlanabiliyorsunuz.

Son tarih 30 Kasım 2022!

Bunun dışında ayakkabı ve aksesuar sektöründe faaliyet gösteren poslarda da bu indirim geçerli olduğunu belirtmekte fayda var. Peki ama bu kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz? Öncelikle farklı günlerde ve tek seferde 400 TL ve üzeri giyim ve ayakkabı alışverişi yapmanız gerekmektedir. Bu harcamalara gün başına 30 TL toplamda 150 TL tutarında Bankkart Lira hediyesi verilecektir.

2205676-810x458.jpg

Başvuru Şartları

Başvuru yapmak için herhangi bir şart gerekmiyor. Sadece Ziraat Bankası müşterisi olmanız ve hali hazırda bir Bankkart kullanıcısı olmanız yeterli olmaktadır. Başvuru için dilerseniz internet bankacılığı dilerseniz de mobil uygulamalar üzerinden kolaylıkla başvuruda bulunabilirsiniz. Bunları kullanmıyorsanız da telefon bankacılığı aracılığıyla hızlı bir şekilde başvurunuzu tamamlamanız yeterli olmaktadır.

Ziraat Bankası son dönemlerde yaptığı bu kampanya ve haberler sayesinde pek çok kişinin yanında olmaya devam etmektedir. Şartlardan ve kampanyalardan anında yararlanmak için tavsiyemiz kesinlikle mobil uygulamasını kullanmaya başlamanızdır. Kullanmaya başladığınız mobil uygulama sayesinde tüm bu gelişmelerden hızlı bir şekilde yararlanabilirsiniz.

Her geçen gün farklı bilgilerin ön plana çıktığı bu adreslerde Bankkart başta olmak üzere bankaların kampanya ve promosyon seçenekleri ile ilgili de detaylı bilgilerin yer aldığını belirtmek yanlış olmayacaktır.

Bizim önceliğimiz siz değerli ziyaretçilerimizin ayrıcalıklı ve hızlı bir şekilde bu kampanya ve indirimlerden yararlanmasını sağlamaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet