PTT’den Emeklilere 80 bin TL Kredi Veriliyor! Başvurular Nasıl Yapılıyor!

İnsanlar yaşanan ekonomik kriz döneminde her şeyden daha çok nakde ihtiyaç duyuyorlar. Sizde bu dönemde nakde ihtiyaç duyuyorsanız PTT’nin emekliler için hazırladığı 80 bin TL’ye kadar düşük faizli kredi imkanını tercih edebilirsiniz.

22 Mart 2022 15:58 Ekonomi
PTT’den Emeklilere 80 bin TL Kredi Veriliyor! Başvurular Nasıl Yapılıyor!

PTT bu dönemde insanlara en az 1250 TL’den başlayarak 80 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunuyor. Siz ihtiyaç olduğunuz seviyeye göre 10 bin, 25 bin, 50 bin veya 70 bin TL kredi için başvurabilirsiniz. Emeklilere özel olan bu krediden yararlanmak sadece 80 yaşın altında olanlar için sunuluyor. 80 yaşın üzerinde olan emekliler için bu krediden yararlanmak mümkün kabul edilmiyor.

PTT’den Emeklilere Özel Kredi Desteği!

PTT acil nakit ihtiyacı olan emeklilere şartsız, kefilsiz kredi alma imkanı sunuyor. Şirket tarafından yapılan açıklamanın üzerine hemen ilgi oluşmaya başladı. Kredi %2,49 faiz oranıyla 80 bin TL’ye kadar sunuluyor. Bu kredi ile borçlarınızı ertelemek yerine borçlarınızın tamamından kurtulmanız mümkün kılınıyor.

Ülkemizin her tarafından bulunan tüm PTT şubelerine giderek başvuru yaparak krediyi almanız mümkün kılınıyor. Maksimum 36 ay vade imkanı sunulan krediyi almadan önce ne kadar ödeme yapacağınızı ve nasıl kullanacağınızı öğrenmeniz gerekiyor. Faiz oranı %2,49 olacak olan krediyi 80 bin TL olarak çekecekler 36 ay içerisinde ödeme yapmak istediklerinde aylık 3.657 TL olarak geri ödemeleri gerekecek.

50 bin TL krediyi aynı şartlar ile çekmek isteyenlerin aylık geri ödeme miktarı 2.286 TL olarak belirleniyor. Bu rakamlar kesintiler yapıldıktan sonra hesaplanarak aktarılıyor. 30 bin TL kredi çekmek istediğinizde aylık geri ödemeniz 1.371 TL oluyor.

Sizde kendiniz için en uygun ödeme koşullarını belirledikten sonra yapmanız gereken eğer emekliyseniz herhangi bir PTT şubesine giderek başvuru da bulunmak olacaktır. Ayrıca kredi başvuruları PTT web şubeleri üzerinden de rahatça yapılabiliyor.

Uzun vadeli borçlarınızdan bir seferde kurtulmak ve düzenli bir hayata geçmek istiyorsanız bu emekliler için en doğru tercih olarak görülüyor. Bununla araba yenileyebilir, borç ödeyebilir, düğün yapabilirsiniz.

KAYNAK: TAKVİM

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet