Arda Kural’dan Yıllar Sonra Gelen Şok Edici İtiraflar

Bir dönem televizyon ekranlarının en çok sevilen isimlerinden birisi olan Arda Kural, yaşadığı psikolojik hastalıklar ile gündem olmuştu. Uzun bir sürenin ardından sağlığına tekrar kavuşan sanatçı, tekrar ekranlara gelmek için hazırlanmaya başladı.

23 Şubat 2022 16:50 Magazin
Arda Kural’dan Yıllar Sonra Gelen Şok Edici İtiraflar

İki ay gibi bir sürede 14 kilo veren oyuncu, 23 Şubat 2022 Çarşamba sabahı yayınlanan 2. Sayfa isimli programa konuk oldu. Programda geçmişte yaşadığı ve rol aldığı diziler ile ilgili olarak da açıklamalarda bulundu. Kral TV’de VJ olarak ekranlara geldikten sonra “Eyvan Kızım Büyüdü” ve Emret Komutamım dizileriyle ismini duyuran oyuncu yaşadığı psikolojik sorunların ardından ekranlara uzun bir süre ara vermek zorunda kalmıştı.

Yerli Leonardo DiCaprio Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor

Bir anda ülkenin en popüler ekran yüzlerinden birisi olan Arda Kural, yerli “Leonardo DiCaprio” olarak anılmaya başlanmıştı. Bu olumsuz durum sebebiyle 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir hastalıklarında yatmıştı. Bu olumsuz dönemin ardından kendisini toplayan oyuncu, tekrar ekranlara gelebilmek için hazırlık yapıyor.

TV 8 Ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına katılan oyuncu verdiği kilolar ile dikkat çekmeyi başardı. Yaşadığı bu olumsuz dönemde ki gelişmeler ile ilgili olarak da açıklamalarda bulundu. Eski rol arkadaşı Sarp Levendoğlu’nun ve diğer rol arkadaşlarının Emret Komutanım dizisinin setinde kendisini dışladıklarını aktardı. Bu bilerek yaptıklarını söyledi ve sanırım bir çekememezlik durumunun buna neden olduğunu düşündüğünü söyledi.

arda-kural-eski-parlak-gunlerine-donus-sinyali-14748335-7598-m-1.jpg

Zor Günleri Geride Bıraktım

10 yıllık bir aranın ardından o dönem yaşadığı ve cevapsız bıraktığı birçok soruya cevap bulunduğu söyledi. Psikolojik olarak çok rahatladığını söyleyen oyuncu, psikoloz tanısı ile 20 gün hastanede tedavi gördüğünü söyledi. Bu özgüvenimi zedelese de artık yeni bir Arda Kural olarak hayatına devam ettiğini açıkladı.

TikTok’da yayınladığı videolar ile gündem olmayı başardım. 1,5 milyon izlenme sayısına ulaştım. Bu zor günleri senaryo yazarak atlattığını da söyledi.

Oyuncu şuan için hayatında kimsenin olmadığını, hayatında olacak kişinin bencil değil sencil olması gerektiğini, ancak o zaman mutlu bir ilişki yaşayacağını düşündüğünü de sözlerine ekledi.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet