Arka Sokaklar Dizisi Ayrılık İddialarına Noktayı Koydu! Aslında Hepsi Büyük Bir Oyunmuş! Hiç Kimse Anlayamadı!

Cuma akşamlarının olmazsa olmaz bir parçası haline gelen Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen 615. bölümü öncesinde büyük oyun ortaya çıkarken, dizide geçen bir sahnenin yankıları hala devam etmekteydi. 16 sezondur Kanal D'de ekrana gelen polisiye dizisi yeni sezonun en çok izlenen dizilerinden bir olmayı tekrar başardı. Dramatik sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitleyen ve izleyicileri fazlasıyla merak ettirmeyi başaran Arka Sokaklar dizisinde Cuma akşamı şok bir gelişme yaşandı.

20 Şubat 2022 13:00 Magazin
Arka Sokaklar Dizisi Ayrılık İddialarına Noktayı Koydu! Aslında Hepsi Büyük Bir Oyunmuş! Hiç Kimse Anlayamadı!

Arka Sokaklar her zaman olduğu gibi yeni sezona da iddialı girdi

İzleyicilerin yolun sonuna geldiğiniz söyleyen Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu'nun başrollerini paylaştığı Arka Sokaklar dizisinde hiç beklenmeyen mükemmel bir geri dönüş yaşanmaya başladı. Her bölümü heyecan ve aksiyonun üst düzeyde olduğu Arka Sokaklar dizisi, iddialı rakiplerini geride bırakmaya devam ederken ve reytinglerdeki ilk sırasını her zaman olduğu gibi korumayı başarıyordu. Yeni sezona iddialı bir giriş yapan Arka Sokaklar dizisinin son bölümlerinde herkesin ilgisini çeken ve kafaları karıştırarak bilinmezliğini koruyan sahneler netliğe kavuştu.

Cenazesi bile ekranlara gelmişti

Arka Sokaklar dizisinde her bölümün sonunda bir ayrılık duyurusu gelirken, henüz beklenen bir ayrılık yaşanmadı. Geçen hafta, bu ayrılık iddialarının en yenisi su yüzüne çıktı. Ancak perde arkasında büyük bir oyun oynanıyordu. Şevket Çoruh ve Zafer Ergin, dizinin sıkı hayranlarının bildiği gibi Arka Sokaklar dizisinde sık sık ayrılma konularıyla gündeme geldi. Geçen hafta Engin'i canlandıran İlker İnanoğlu'nun oyuncu kadrosuna veda edeceğinin haberi herkesi şok etmişti. Arka Sokaklar 614. Bölüm'de Engin Müdür vuruldu ve hatta cenazesi televizyonda gösterildi.

Aslında hepsi büyük bir oyunun parçasıymış

Herkes İlker İnanoğlu'nun diziye veda ettiğini varsaydığı bu andan sonra elbette büyük bir oyun oynandığını hiçbir izleyici anlayamadı. Bir başka deyişle Engin Müdür karakteriyle herkesin sevgisini kazanan İlker İnanoğlu Arka Sokaklar dizisinden ayrılmadı. Son zamanlarda Arka Sokaklar dizisinde çokça gördüğümüz ayrılık iddialarının arkasında aslında büyük oyunlar olduğu ortaya çıktı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet