Arka Sokaklar’ın Hikayesi Yeniden Yazılıyor! Diziye Katılan Oyuncuya Şok Olacaksınız! Yakışıklı Oyuncu Artık Arka Sokaklar’da!

Her Cuma akşamını reyting rekorları kırmadan geçmeyen ve ilk günden beri izleyicilerin fazlasıyla sevdiği Arka Sokaklar dizisi 615. bölümüyle fırtına gibi esmeye hazırlanırken, takipçileri fazlasıyla şaşırtan önemli bir gelişme yaşandı. Yeni yayınlanacak bölüm öncesi diziye yeni ismin eklenmesi, tüm hikayeyi tekrardan yazdırdı. Tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar haberimizde…

19 Şubat 2022 21:19 Magazin
Arka Sokaklar’ın Hikayesi Yeniden Yazılıyor! Diziye Katılan Oyuncuya Şok Olacaksınız! Yakışıklı Oyuncu Artık Arka Sokaklar’da!

Alp Korkmaz’ın ayrılığı sonrası kan kaybı

16. sezonuyla Kanal D ekranlarının rakipsiz ve en popüler dizisi Arka Sokaklar her bölümüyle ilk bölümde olduğu gibi fırtına gibi esmeye devam ediyor. Cuma akşamı reyting yarışmasında birinci olan Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle izleyicileri ekrana çekmeye devam ederken, iddialı projeye yeni ve kaliteli yüzler katılmaya devam ediyor. Yaşanan ayrılık sonrası kan kaybeden dizi, gerekli takviyeyi hemen yaptı. Sezon başladığından beri ayrılık söylentileriyle çalkalanan Arka Sokaklar dizisinde Ali Komiser'i canlandıran Alp Korkmaz, projeye şu ana kadar veda eden tek isim oldu. Alp Korkmaz'ın diziye veda etmesi izleyenleri büyülerken, dizi ekibini de üzmüştü.

Başarılı diziye yakışıklı oyuncu Cenk Gürpınar takviyesi

Üstelik Rıza Baba ile Mesut Komiser arasında son zamanlarda yaşanan olaylar ile ayrılık şüpheleri haklı olarak bitmek bilmiyordu. Ancak ekip Arka Sokaklar'ın yeni bölümlerinde adeta küllerden yeniden doğdu. Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna katılacak olan karakter açıklandı ve dizinin sıkı takipçilerinin fazlasıyla ilgisini çekti. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu gibi ünlü ve başarılı oyuncuların yer aldığı Arka Sokaklar dizisine son olarak yakışıklı oyuncu Cenk Gürpınar katıldı.

Yeni takviyeler de yolda

Bir zamanların popüler dizisi Acemi Cadı ve sonrasında Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Cenk rolüyle tanınan başarılı oyuncu Cenk Gürpınar, Arka Sokaklar dizisi ile uzun bir aranın ardından ekranlara geri döndü. Yakışıklı oyuncu Cem Gürpınar, Arka Sokaklar dizisinde Poyraz karakterini canlandıracak. Alınan bilgilere göre ilerleyen bölümlerde Arka Sokaklar dizisine yeni isimler de katılacak. Ayrıca Arka Sokaklar dizisinde hikayede de köklü değişiklikler olacak.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet