Baba Dizisi İkinci Bölümüyle Merak Uyandırdı! Emin ve Kadir Yüzleşmesi Yaşandı!

Haluk Bilginer’in başrolünde yer aldığı ve geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle Show TV ekranlarında merhaba diyen Baba dizisi, Salı akşamıyla ikinci bölümüyle tekrar ekranlara geldi. Birçok önemli ismin yer aldığı dizi de yaşanan olaylar, izleyicileri adeta ekranlara kilitlemeyi başardı.

23 Şubat 2022 22:29 Magazin
Baba Dizisi İkinci Bölümüyle Merak Uyandırdı! Emin ve Kadir Yüzleşmesi Yaşandı!

Dizinin başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel ve Hakan Kurtaş gibi isimler yer alıyor. İlk bölümde yaşananlar sebebiyle ailede bir andan sevinç bir andan hüzün havası mevcuttur. Birçok aile üyesi İstanbul’a geçerken, Ödemiş’te Kadir ve Emin kalmıştır. Emin ve Kadir’in yüzleşmesiyse adeta dikkat çekmektedir. Uzun bir süre sonra tahliye olan Kadir’in hiçbir şeyin bıraktığı gibi kalmadığını anlaması uzun sürmeyecektir.

Kadir Yıllar Sonra Sevdiği Kadını Görmeye Gidecektir!

Emin ile Kadir ikinci bölümde bir kez daha karşı karşıya gelir. Bu yüzleşme ile Kadir bir anda kendisini tüm ailesinden uzakta bulmasına neden olur. Yıllar sonra ailesi yüzünden terk ettiği kadını tekrar görmeye giden Kadir, beklediğinden çok farklı bir durumla yüzleşmek zorunda klır.

Yeni hayatlarına alışmaya çalışan aile fertleri bu zorluklarla mücadele ederler. Emin bu beklemediği durum karşısında kendi yöntemlerini kullanarak baş etmeye çalışmaktadır. Ancak bu durumda karşısına İlham Karaçam’ı bulması dikkat çekmektedir. Çok sayıda değişikliğin yaşandığı hayatları birçok zorluğu ve farklı durumu da beraberinde getirmektedir.

Emin bu durumda son bir kez daha karar almak zorunda olduğunun farkındadır. Bu alacağı karar ile Kadir’in hayatını bir kez daha büyük oranda değişecektir.

Baba Diziyi Reyting’de İlk 10’a Girdi

Show TV ekranlarında ikinci bölümü yayınlanan Baba dizisi Total reyting tablosunda ilk 10’a dördüncü sıradan girmeyi başardı. AB sıralamasında üçüncü sırada yer almayı da başardı.

Survivor All Star zirvede ki yerini tüm gruplarda korumayı başarırken, ATV’de yayınlana Desten dizisi ve ilk defa Kanal D ekranlarına merhaba diyen Üç Kız Kardeş dizisinin de listede yer alması dikkat çekti. Baba dizisi bu kaliteyi korumaya devam etmesi durumunda uzun bir süre daha burada yer almaya devam edeceğini gösteriyor.

Baba dizisi 3. bölüm fragman

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet