Baba Dizisi İlk Bölümüyle Gündeme Bomba Gibi Düştü! Şimdiden Reyting Rekabetini Kızıştırdı! İlk Bölümde Neler Oldu?

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi “Baba” salı akşamı yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerden tam notla yayın hayatına başladı. Geçen hafta Salı günü yayınlanan Baba ilk bölümüyle izleyenleri büyüledi. Başrollerini Haluk Bilginer ve Tolgahan Sarıtaş'ın paylaştığı Baba dizisi oyunculukları, senaryosu ve konusuyla tüm Türkiye’yi büyüledi. Baba dizisinin ilk bölümündeki dramatik sahneler ise çok konuşuldu. Merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz…

20 Şubat 2022 14:51 Magazin
Baba Dizisi İlk Bölümüyle Gündeme Bomba Gibi Düştü! Şimdiden Reyting Rekabetini Kızıştırdı! İlk Bölümde Neler Oldu?

Reyting sonuçları fazlasıyla tatmin edici

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, senaristliğini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar'ın yaptığı Baba dizisinin ilk bölümünde izleyiciler bekledikleri drama dizisinin tadına varabildiler. Baba dizisi 15 Şubat Salı günü ilk bölümü yayınlandığında ilk sınavını başarıyla verdi. Tüm kişiler kategorisinde Baba dizisi altıncı oldu. Dizi, ortalamanın üzerinde reytingi sayesince AB ve ABC+1 kategorilerinde dördüncü sırada yer aldı.

İlk bölümde neler yaşandı?

Dizi Saruhanlı Ailesi'nin bir Anadolu kasabası olan İzmir'in Ödemiş ilçesindeki sade yaşamını anlatarak başlasa da, hikaye ilerledikçe gerçeğin bu olmadığı kısa sürede anlaşıldı. Ailenin reisi Emin Saruhanlı, aile değerlerini koruyan otoriter bir babayken, varlıklı Saruhanlı ailesi İstanbul'da bambaşka bir hayat yaşıyordur. Ali Saruhanlı'nın torunu Çisem'in düğünü, tüm aileyi bir uçakla Buenos Aires'e gitmesine neden olarak Saruhan ailesi sakinlerinin kaderini büyük ölçüde değiştirdi. Uçak faciası Mehmet Ali Saruhan ve tüm ailesinin canına mal oldu. Emin, yıllardır görmediği kardeşinin öldüğünü televizyonda görünce adeta yıkıldı.

Haluk Bilginer alzheimer hastası bir babayı oynuyor

Mehmet Ali Saruhanlı'ın hayatta kalan tek akrabası ve varisi Emin Saruhanlı, eşi ve çocukları dahil kimsenin bilmesini istemezken, medya cenazeyi videoya çektiğinde gerçek ortaya çıktı. Bu olayların ardından hafıza sorunları yaşayan ve Resimiye adında bir kadınla ilgili rüyalar görmeye başlayan Emin, gizlice yaptığı testler sonucunda Alzheimer hastalığına yakalandığını öğrenir. Mehmet Ali Saruhanlı'ın vasiyetini başta reddeden Emin, hastalığını öğrendikten sonra ailesi için mecburen kabul eder ve sonunda ailesiyle birlikte İstanbul'daki Saruhanlı köşküne gider. Ailenin hapis yatan oğlu Kadir Saruhanlı ise, tahliye olup döndüğünde karşısına boş bir ev çıkar.

61f290384e3fe10a30e80203-1.jpg

İkinci bölümde ne olacak?

Saruhanlı ailesinin İstanbul'daki günleri bir sürü beklenmedik olayla başlar. Konaktaki yeni hayatlarına uyum sağlayan aile bireyleri zorluklarla karşılaşmaktadır. Emin, sorunlarla kendince başa çıkmaya çalışırken, İhan Karaçam ile karşılaşır. Bu yeni macera, çok çeşitli yeni ve zor sorumlulukları beraberinde getirecektir. Emin kritik bir karar vermek zorundadır. Emin'in kararı ise Kadir'in hayatını bir kez daha değiştirecektir.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet