Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Son Bölümü Sosyal Medyayı Salladı

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı yapımı izleyiciler tarafından beğenileri toplamaya devam ediyor. Akdeniz’in bir Türk gölü olduğu dönemi anlatan bu tarihi dizinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Yiğit Özşener, Pelin Akil ve Ulaş Tuna Astepe gibi birçok önemli isim yer alıyor.

18 Şubat 2022 17:43 Magazin
Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Son Bölümü Sosyal Medyayı Salladı

TRT ekranlarında 20. Bölümü ile izleyici ile buluşan dizi izleyiciler tarafından heyecanlı bir şekilde takip edilmeye devam ediyor. Dizinin son bölümünü kaçıranlar, tekrarını izlemek yerine dizinin Youtube kanalı üzerinden tamamını baştan izleme şansına sahip olabiliyor.

Babaroslar Akdeniz’in Kılıcı Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Sevilen dizinin son bölümünde casusların varlığı planı zor duruma düşürdü. Hızır, Piri Reis ve Baba Oruç’un birlikte yapmış oldukları planlar karargah içerisinde bulunan casuslar sebebiyle zor bir sürece giriş yaptı.

Kalimnos’u fethetmeye çalışan Osmanlı donanması bu fethi kalenin altından kazılacak olan tünel ile elde edeceklerini biliyorlardı. Bu gizli geçitten saldırı başlatıp, hızlı bir şekilde kalenin kontrolünü ele geçirmek için hazırlıkları yapıyorlardı.

800x533-barbaroslar-akdenizin-kilici-yeni-bolum-izle-barbaroslar-akdenizin-kilici-19-bolum-full-izle-1644485570515-1.jpg

Ancak bu plan bir casusun varlığı ile suya düşme noktasına geldi. Pietro’nun karargaha sızdırdığı casusu Martin, burada öğrendiği bilgileri kralına iletmesiyle birlikte durum tamamen değişmiş oldu.

Bu saldırı sırasında tünelin patlatılmasıyla birlikte Hızır ve birçok levent göçük altında kalmıştı. Oruç Reis ve Piri Reis göçük altında kalanları kurtarıp kurtaramayacağını yeni bölümle birlikte öğreneceğiz.

Ayrıca karargahın içerisinde bulunan casus Martin’in yakalanıp yakalanmayacağı da merak ediliyor. Birçok soruya cevap alınacak olan yeni bölüm gelmeden sizlerde isterseniz dizinin 20. Bölümü tek parça halinde diziye ait Youtube kanalı üzerinden izleme şansına sahipsiniz.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisine ilgi giderek artıyor. Hem tarihi anlatması hem de sürekli artan tansiyonu ile birlikte dizinin bu sezonun en iddialı yapımları arasında ilk sırada yer almaya devam edeceği de tahmin ediliyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet