Başarılı Oyuncu Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu! Yasak Elma Dizisinin Sevilen Oyuncusu Yeni Bir Sayfa Açtı!

Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey adlı televizyon dizisi yayınlandığı ilk günden beri dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı ve Gökçe Eyüboğlu'nun yer aldığı dizi, kadın karakterlere ve onların avukatlık mesleğindeki sorunlarına odaklandığı için kadın izleyiciler tarafından çok beğeniliyor. Merak ettiğiniz tüm detayları en ince ayrıntısına kadar haberimizde bulabilirsiniz…

23 Şubat 2022 12:25 Magazin
Başarılı Oyuncu Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu! Yasak Elma Dizisinin Sevilen Oyuncusu Yeni Bir Sayfa Açtı!

Seyirci, her biri diğerinden daha başarılı ve kariyerlerinde hırslı idealist bireyler olarak gösterilen dizi karakterlerini şimdiye kadar benimsemiş görünüyor. Oyunculukları ve konusuyla beğeni toplayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisine yeni katılan karakterler hikayenin zenginliğine fazlasıyla katkı sağlıyor.

Barış Kılıç Yasak Elma dizisine geri dönmeyecek

Diziye katılacak son ünlü ise, özellikle Yasak Elma dizisinden ayrılmasından bu yana dikkatleri üstüne çeken bir isim. Aslında başarılı oyuncunun Fox TV'nin bir diğer popüler dizisi olan Yasak Elma'dan ikinci kez ayrılmasına rağmen geri dönmesi bekleniyordu. Barış Kılıç, Şevval Sam'ın Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Ender karakterinin eski sevgilisi ve sonunda evlendiği çocuğunun babası Kaya'yı canlandırmıştı. Kaya karakteri dizi boyunca popülaritesini artırmayı başarmıştı. Barış Kılıç karakteri diziden ayrılsa da izleyiciler yine de geri döneceğini umuyorlardı. Oyuncu bir sezonluk bir aradan sonra diziye geri dönmüştü. Fakat bu sefer fazla kalamadı ve Haziran ayında diziden ayrıldı. Kaya'nın geri dönüp dönmeyeceği bilinmemekle birlikte Barış Kılıç, bu sezonun başında Uzak Şehrin Masalı adlı dizide Aslıhan Güner ile birlikte rol aldı. Yasak Elma seyircisi de bu gelişmeden sonra Kaya’nın dönmeyeceğini anlamıştı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Barış Kılıç dönemi

Uzak Şehrin Masalı dizisi beklenmedik bir şekilde erken bir final yapınca ise yeni bir fırsat ortaya çıktı. Barış Kılıç bu kez Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadrosuna katılıyor. Yani en azından bu sezon için Kaya, Yasak Elma'ya geri dönmeyecek gibi görünüyor. Ancak elbette söz konusu dizide her şey olabilir. Barış Kılıç, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Gökçe Bahadır'ın canlandırdığı Azra'nın yeni partneri olarak yer alacak. Barış Kılıç'ın canlandıracağı karakterin Azra'nın hayatında yeni bir sayfa açması ve olay örgüsüne yepyeni bir heyecan getirmesi bekleniyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet