Behzat Ç. dizisi nerede yayınlanacak? Platform belli oldu!

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi yeni sezonu ile geri dönüyor! 5. sezon için kolları sıvayan ekip hazırlıklara başladı. Erdal Beşikçioğlu'nun başrol koltuğunda yer almaya devam edeceği projenin hangi dijital yayın platformunda yayınlanacağı da kesinlik kazandı.

20 Haziran 2022 23:18 Magazin
Behzat Ç. dizisi nerede yayınlanacak? Platform belli oldu!

Emrah Serbes tarafından kaleme alınan aynı adlı roman serisinden uyarlanan Behzat Ç. dizisi ilk olarka 2010 yılında hayatımıza girdi. Star TV ekranlarında seyirci karşısına çıkan polisiye temalı dizi, üç sezon boyunca ekanlarda kaldı. Bunun yanı sıra Vodafone TV'de Behzat Ç.'nin mini dizisi hazırlandı ve OT dergisinde Serbes, fenomen karakterin öykülerini yazmaya devam etti. 2013'te final yapan proje yıllar sonra BluTV ekranlarında 4. sezonuyla yeniden başlatıldı. Fakat ne yazık ki yeteri kadar uzun soluklu olmadı.

2019'da dijital streaming ağı BluTV ekranlarında 9 yeni bölümle yayınlanan Behzat Ç. sezon finali yaparak ara verdi. Fakat daha sonra yapımdaki anlaşmazlıklar nedeniyle proje rafa kaldırıldı. Ekip dağıldı ve dizinin sevilen karakteri Ercüment Çözer'in spin-off hikayesini konu alan Saygı dizisi için çalışmalar başladı.

behzat-c.jpg

Behzat Ç. yeni sezonu için üç yıldır süren belirsizlik devam ederken, nihayet beklenen açıklama geldi. Dizinin başrol koltuğunda oturan Erdal Beşikçioğlu, efsane projenin devam edeceğini açıkladı. Son gelişmelere göre ise yapımın hangi platformda yayınlanacağı kesinlik kazandı.

Behzat Ç. dizisi 5. sezonu ile BluTV'de devam edecek

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre Behzat Ç. dizisi yeni sezonu ile tekrardan BluTV platformunda olacak. Müge Turalı tarafından yönetilen Ortaks Yapım'ın yapımcı koltuğunda oturduğu proje, eski ekibi yeniden buluşturacak.

behzat-c-001.jpg

Açıklanan ilk detaylara göre Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu 8 bölümden oluşacak. Her bölümün yaklaşık 50 dakika ila 1 saat aralığında olacağı tahmin edilen proje için çok yakında sete çıkılacak. Dizinin senaristinin kim olacağı ise şimdilik merak konusu. Yazar koltuğunda Emrah Serbes mi, Ercan Mehmet Erdem'in mi yer alacağı şu anda bilinmiyor.

Fatih Artman, Behzat Ç. kadrosunda yer almayacak

Behzat Ç. dizisinin unutulmaz karakteri olan Harun, yeni sezonda yer almayacak. Sevilen karaktere hayat veren tecrübeli aktör Fatih Artman, üçüncü sezondan sonra ekipten ayrılmıştı. Artman'ı ve dizideki partneri Eda'yı canlandıran Seda Bakan'ı BluTV'de yayınlanan 4. sezonda da görememiştik.

Behzat Ç.'nin yeni bölümlerinin ne zaman geleceği şimdilik bilinmiyor. Tahminlere göre efsane dizi, 2023 yılında ancak hayranlarıyla buluşacak.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet