Bir Zamanlar Çukurova’da Yine Ayrılık Yaşanıyor! 126. Bölümde Başrollerden Biri Daha Diziden Ayrılıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 4. sezonuyla ATV ekranlarına yine damga vurmaya devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi 126. bölüm ile ekrana gelecek fakat dizide şok edici bir ayrılık yaşandığı konuşuluyor. Detaylar haberimizde…

28 Şubat 2022 16:45 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova’da Yine Ayrılık Yaşanıyor! 126. Bölümde Başrollerden Biri Daha Diziden Ayrılıyor!

Sevilen dizinin başrollerinden biri daha ayrılıyor. Ayrıca Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınladığı ilk günden beri kemik bir izleyici kitlesine sahip. Dizinin reytingleri tüm kişi kategorileri arasında da fazlasıyla olumlu tepkiler aldı. Ayrıca sevilen dizi ABC1 kategorisinden de gayet iyi bir izleyici kitlesine sahip. Hikâyesiyle izleyiciyi yeni bir dünyayla tanıştıran dizi, 4. sezonuyla ekranlarda yerini alıyor. Üstelik bu sezon dizinin bünyesine katılan İbrahim Çelikkol'un da reytinglerde büyük bir etkiye sahip olduğunu görüyoruz.

Beş başrolden dördü ayrılmıştı

Bir zamanlar Çukurova'nın sadık izleyicileri diziyi desteklemekten asla vazgeçmedi ve beş başrolden dördünün ayrılması bile dizinin sadık izleyicileri üzerinde hiçbir olumsuz etki göstermedi. Ancak Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık gibi önemli başrol oyuncularının ayrılmasıyla dizinin hikayesinin çok farklı bir noktaya geldiğini elbette söyleyebiliriz.

126. Bölüm fragmanını izleyenler şok oldu

Üçüncü sezonun başında diziye katılan ve yakışıklılığıyla genç kızların sevgilisi olan Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fikret karakterini canlandırıyor. Fikret karakteri ile dizinin izleyicilerinin gönlünde taht kuran Furkan Palalı, karizmasıyla da dikkatleri fazlasıyla üstüne çekmeyi başarmıştı. Etkili bir performans sergileyen Furkan Palalı, Fikret karakterini çok sevilen bir karakter haline getirmişti. Ayrıca dizi izleyicileri Fikret ve Züleyha'nın aşk yaşamasını bile bekledi, ancak olaylar çok farklı noktalarda gelişti. Dizinin izleyicileri Fikret'in mutlu olmasını istiyor. Ancak 126. bölüm fragmanı dizinin sevenlerini fazlasıyla şaşırtacak. Fikret Lübnan'a gitmişti ama o sırada ülke bir iç savaşın ortasındaydı. Son olarak Fikret orada vurulmuştu.

Fikret diziye veda mı ediyor?

Fikret'i canlandıran Furkan Palalı'nın diziye veda etme ihtimali izleyicileri hayrete düşürürken, bunun bir senaryo oyunu olduğunu düşünenlerin oranı daha fazla. Züleyha'nın Fikret'in değerini anlaması gerektiğine inanan dizinin hayranları, karakterin bu şekilde veda etmesini beklemiyordu ancak kafalarında şüpheler oluştu. Fikret karakterinin bu şekilde veda etmesini istemeyen ve kabullenemeyen izleyiciler şimdiden Perşembe günü yayınlanacak dizinin yeni bölümünü merakla beklemeye başladı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet