Bülent Ersoy, 20 milyon TL'lik ultra lüks evi ile dudak uçuklattı!

Diva lakabı ile anılan ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, magazin dünyasının da sevilen figürlerinden biri haline geldi. Ersoy'un satın aldığı 20 milyon TL değerindeki süper lüks villa herkesin ağzını açık bıraktı. 570 metrekare büyüklüğündeki evde Kleopatra havuzunun dahi yer aldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

04 Ağustos 2022 23:27 Magazin
Bülent Ersoy, 20 milyon TL'lik ultra lüks evi ile dudak uçuklattı!

Seslendirdiği şarkılarla Türk müziği tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başaran Bülent Ersoy, şimdilerde farklı konularla da gündeme gelmeyi başarıyordu. Geçtiğimiz akşam Çeşme’de sevenleriyle buluşan ünlü isim, açıklamalarıyla herkesi şaşkına çevirdi.

Gayrimenkul yatırımlarıyla tanınan Bülent Ersoy, konser sırasında yeni bir ev aldığını duyurarak yatırımının detaylarını da açıkladı. Ünlü Divanın evinin özelliklerini duyan herkes, ‘’Biz boşuna yaşıyoruz!’’ yorumlarını yaptı. İşte, Bülent Ersoy’un son yatırımı olan milyonluk evine dair merak edilen tüm detaylar.

Bülent Ersoy yeni yatırımıyla ağızları açık bırakmayı başardı!

Geçtiğimiz akşam Çeşme’de sahne alan ünlü müzisyen Bülent Ersoy, yorumladığı şarkıları ve başarılı sahne şovuyla izleyicilerden tam not almayı başarmıştı. Sahnede izleyicilerle sık sık muhabbet ederek konser alanındaki kişilerin eğlenceli bir gece geçirmesini sağlayan Bülent Ersoy, ‘’Ne oldu bana bu gece ayol? Kudurdum herhalde ben!’’ tarzında espiriler yaparak herkesi güldürüyordu.

bulent-ersoy-20-milyon-tllik-ultra-luks-evi-ile-dudak-ucuklatti-2.jpg

Bir ara konu yatırımlarına geldiğinde Bülent Ersoy, ‘’Divanız Çeşme’de evlendi!’’ açıklamasını yaparak evinin denize sıfır konumda yer aldığını ve tam 570 metrekarelik bir taş malikane olarak planlandığını ifade etti. Ayrıca ünlü ismin yeni evinde bir ‘’Kleopatra havuzu’’ yer aldığı ve malikanenin içerisine bir asansör yapılması için mimarla anlaşıldığı da ortaya çıkan bilgiler arasında yer aldı.

Bülent Ersoy’un yeni malikanesi servet değerindeki fiyatıyla sosyal medyayı adeta salladı!

Sahnelerde olduğu kadar sosyal medyada da yoğun şekilde takip edildiği bilinen Bülent Ersoy, şimdilerde yeni malikanesinin fiyatıyla da platformları sallamayı başardı. Ortaya çıkan bilgilerde malikanenin değerinin tam 20 milyon lira olduğu ifade edilirken birçok sosyal medya kullanıcısı, bu rakam karşısında şaşkınlığını da gizleyemedi. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, konuya dair Bülent Ersoy’dan gelecek net açıklamaları dört gözle beklemeye başladı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet