Çağla Şikel Koranavirüs mü Oldu? Güzel Sunucunun Sağlık Durumu Nasıl?

Hafta için her gün saat 11’de Fox TV ekranlarında Yeni Bir Gün programıyla ekrana gelen ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel ekranlara bir süre ara vermek zorunda kaldı. İnstagram hesabı üzerinden paylaştığı resim ile takipçilerine ve sevenlerine korona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

02 Mart 2022 09:26 Magazin
Çağla Şikel Koranavirüs mü Oldu? Güzel Sunucunun Sağlık Durumu Nasıl?

Pandemiden bu yana ilk defa virüs olduğunu açıklayan güzel sunucu bir süre ekranlara ara vermek zorunda olduğunu açıkladı. Hafta için her sabah saat 11’de Fox TV ekranlarında bir sabah programı olan “Yeni Bir Gün” programıyla gelen sunucu bir süreliğine bu duruma ara vereceğini de duyurdu.

Çağla Şikel’in Sağlık Durumu Nasıl?

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile korona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Güzel sunucu bunun pandemi döneminde ilk defa yaşadığı bir durum olduğunu da etkiledi. Bunun ardından takipçileri sunucunun sağlık durumunu merak etmeye başladı.

43 yaşında olan eski manken, sağlık durumu sorularına şu şekilde cevap verdi. “Merak edenler için ilk kez pozitifiz ama iyiyiz bir süre dinleneceğiz” açıklamasını yaptı. Bunun üzerine her sabah yayınlanan Yeni Bir Gün programının FOX TV ekranlarına bu hafta gelmeyeceği de kesinleşmiş oldu.

Çağla ile Yeni Bir Gün programı, eğer sunucunun gelecek hafta sağlık durumu iyi olursa tekrar yayın akışına ekleneceği de tahmin ediliyor. Ancak durumu iyi olmazsa bu durumun biraz daha uzatabileceği söyleniyor. Şu an için yayın akışından programın çıkarıldığı da görülebiliyor.

Pandemi döneminde kendisine dikkat etmesi sayesinde virüse yakalanmayan güzel sunucu, bunun korona virüs salgını dönemimde ilk kez başına gelen bir durum olduğunu da paylaşımıyla belirtmiş oldu.

FOX TV sabah kuşağının en çok izlenen programlarından birisine imza atan Çağla Şikel, bu konuda ki başarısı ile dikkat çekiyordu. Bir oğlu bulunan güzel sunucunun uzun süredir hayatında kimse olmadığı da biliniyor. 43 Yaşında olmasına rağmen bakımlı ve spor yapması ile birçok genç mankene taş çıkarttığı da gözlerden kaçmıyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet