Camdaki Kız da Şok Eden Gelişme! Cana Ölecek mi?

Kanal D'nin en sevilen dizilerinden Camdaki Kız'da Cana'nın ölümüyle ilgili yorumlar dizinin sevenleri tarafından sürekli söylendi! Feride elini kana buladı ve kimseye haber vermeden sessizce ipini kesti. Birçok izleyici bu gelişmeyle mutluluktan kendinden geçti; "Sonunda Feride!" izleyicilerin tepkilerden sadece biriydi. Dizinin sevenlerini şaşkına çeviren bu ölüm, teraziyi tamamen alt üst etti! İşte merak edilen tüm detaylar...

12 Şubat 2022 16:46 Magazin
Camdaki Kız da Şok Eden Gelişme! Cana Ölecek mi?

Camdaki Kız Konusu

Nalan, nezaketi sayesinde ilk görüşte herkesin kalbini kazanan sevimli bir genç kadındır. Ailenin tek çocuğu olan Nalan, bir bebek gibi yetiştirilmiş, lüks bir hayatın tadını çıkarmış ve en iyi okullardan onur derecesiyle mezun olmuştur. Türkiye'nin en büyük oteller zinciri Koroğlun'da mimar olarak çalışırken, kendini Sedat Koroğlu ile evliliğin eşiğinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları korkunç sırlardan kurtulduklarına inanarak umutla el ele yürüseler de, hayatları çok geçmeden gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Neler Olmuştu

Başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu, Burcu Biricik, Nur Sürer ve Devrim Yakut'un yer aldığı Camdaki Kız dizisinin dün akşam final bölümü yayınlandı. Dizide Nalan'ın hamile olduğu ortaya çıkarken, Alp'in Adil Bey'i arayıp gerçeği söylemesiyle her şey alt üst olur.

Camdaki Kız dizisinin son bölümünde Alp, Adil Bey'i arayarak skandal şeyler söyledi. Adil Bey, beş dakika önce dede olacağını duymuştu. Alp, Adil Beye "Adil Bey, sizin hiçbir şey hakkında fikriniz yok ve bilmiyorsunuz! Cana, Sedat'la uzun zamandır ilişki yaşıyor! Bunu Feride Hanım'a da iletmeye çalıştım, ama bir işe yaramadı” dedi. Adil Bey'in duyduklarından dolayı Sedat'tan uzak durmasına neden olurken, tepkisini Feride'ye gösterdi. Adil Bey, Cana’nın çocuklarını Feride'nin evine teslim edeceğini anlatarak, Cana'yı sabah kahvaltıya davet etti. Cana'nın ipleri tamamen koptu!

Feride önceki sabah Cana'yı kahvaltıya davet etmişti. Bayıltıcı olsun diye hazırlanan poğaçaları birer birer yediren Feride, Cana'nın bayılmasına neden oldu. Her şeyden tamamen habersiz olan Cana, poğaçaları afiyetle yiyip bitirmişti. Cana, Feride'nin "edep odasında" gözlerini açtığında gördükleri karşısında şaşkına döndü. Kendini kaybeden Feride'nin Cana'yı öldürene kadar dövdüğü ve ardından elini kana buladığı söylendi!

Feride’nin Hayranları Duruma Sevindi

Cana'yı canlandıran Hande Ataizi ise konuyla ilgili sessizliğini koruyor. Gündeme bomba gibi düşen bu olay ise Feride'nin hayranlarının hoşuna gitti.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet