Camdaki Kız Dizisine Beklenmeyen Bir Anda Usta Bir Oyuncu Katıldı! Yeni Karakter Yeni Hikayesi ile Birlikte Geliyor!

Perşembe akşamları Kanal D'de ekrana gelen ve yayınlandığı ilk günden beri fazlasıyla beğenilip kemik izleyici kitlesi oluşan Camdaki Kız dizisinde yeni karakterler kendine has yeni hikayeleri ile birlikte geliyor. Bir süre önce diziden bir ayrılık yaşanmıştı. Yüsra Geyik'in canlandırdığı Melisa karakteri ani bir şekilde diziden ayrılmıştı. Merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde…

22 Şubat 2022 20:59 Magazin
Camdaki Kız Dizisine Beklenmeyen Bir Anda Usta Bir Oyuncu Katıldı! Yeni Karakter Yeni Hikayesi ile Birlikte Geliyor!

Geyik diziden ayrılırken arkasında bir sürü tartışma konusu da bıraktı. Yüsra Geyik'in dizinin senaryosunda Melisa (Meliha) rolündeki konumunun giderek daha etkili hale geldiği ve bazı oyuncuların bundan memnun olmadığı iddiaları yer aldı. Yüsra Geyik'in canlandırdığı Meliha, çıkan iddialar ardından başka bir şehre nakledilmiş ve diziden çıkmıştı.

Popüler diziye usta oyuncu takviyesi

Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı dizi, son dönemde reytinglerinin düşmesiyle de dikkatleri üzerine çekti. Gerçek bir hikayeden uyarlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan dizi, heyecanını yitirdiği ve izleyicilerin bazı bölümlerini izlerken sıkıldığı için giderek eleştirildi. Sonuç olarak diziye yeni karakterler ve hikayeler eklenerek heyecanın artması bekleniyor. Son bölümde OGM Pictures imzalı diziye bir usta isim imza attı. Bu sefer ortaya Rafet Koroğlu'nun geçmişinden biri çıktı! Koroğlu'nun aşk hikayesi diziye yeni bir boyut kazandıracak. Rafet'in geçmişinin keşfedilmesiyle birlikte Gülsün karakteri dizinin son zamanlarında fazlasıyla önemli bir isim haline gelecek.

Laçin Ceylan üç yıl sonra ekranlara dönüyor

Gülsün karakteri, Laçin Ceylan tarafından canlandırılacak. 1990'lı yıllardan beri oyuncu olan ve tiyatro gösterileriyle de fazlasıyla dikkat çeken usta isim, bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Özellikle Hatırla Sevgili ve Çilek Kokusu dizilerinden hatırladığımız usta isim artık Camdaki Kız dizisinde ekranlara gelecek. Rafet Koroğlu dizide, eski bir aşk hikayesi üzerinden öne çıkacak. Bu karakterin hikayede büyük bir kriz durumunu da tetikleyeceği düşünülüyor. 2018'de İnsanlık Suçu ve 2019'da Aşk Ağlatır dizilerinin ardından Laçin Ceylan, üç yıllık bir aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ceylan, sektörün ustalarından biri olduğu kadar birçok yeni yetişen oyuncuya da öğretmenlik yapıyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet