Camdaki Kız Dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu’nun Bilinmeyen Bir Özelliği Ortaya Çıktı! Duyanlar Çok Şaşırdı!

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisiyle adından söz ettiren oyuncu Feyyaz Şerifoğlu ile ilgili her gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Tüm detaylar haberimizde…

01 Mart 2022 21:38 Magazin
Camdaki Kız Dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu’nun Bilinmeyen Bir Özelliği Ortaya Çıktı! Duyanlar Çok Şaşırdı!

30 yaşındaki oyuncuyla ilgili bir detayı duyanlar şaşkına dönüyor. Feyyaz Şerifoğlu, Can rolüne hayat verdiği Kırmızı Oda dizisindeki başarılı performansıyla ün kazandı. Hem yakışıklılığı hem de sesinin güzelliği ile beğeni toplayan Şerifoğlu, partneri Burcu Biricik ile yakaladığı uyum sayesinde Camdaki Kız dizisinde başrolü kapmıştı.

“Feyyaz Şerifoğlu, Karadeniz mutfağına çok hakim”

Geçen yılın ilk günlerinde seyirciyle buluşan Şerifoğlu'nun resmen kimsenin bilmediği bir özelliği ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde Şef Ali Can Sabunsoy bir markanın Bakırköy'deki şubesinin açılışını ziyaret etti. Bu açılışa ünlü oyuncu da katıldı. Feyyaz Şerifoğlu'nun mutfaktaki becerisi CEO İsmail Doğan ile kurdeleyi kesen şef tarafından ortaya çıktı. Sabunsoy, "Feyyaz Şerifoğlu, Karadeniz mutfağına çok hakim" dedi.

Camdaki kız dizisinin konusu nedir?

Türkiye'nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu'nda mimar olarak çalışan Nalan, yumuşak başlı, zeki, sıcak kanlı ve güzel bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğudur. Hayatını zenginlik, ilgi ve alaka içinde geçiren Nalan, en iyi okullardan derecelere girerek mezun olmuştur. Fakat hayatında olan her şey mükemmel gibi görünen Nalan'ın herkesten sakladığı bir sırrı vardır. Nalan'ın çalıştığı şirketin varisi Sedat ise uzun yıllardır evli ve sosyetik güzel Cana ile aşk yaşamaktadır. Şirketin sahibi ve Sedat'ın babası Rafet Koroğlu, şımarık oğlu Sedat'ın yıllarca inşa etmek için çok çalıştığı Koroğlu imparatorluğuna zarar vermesine izin vermeyecektir. Rafet, Sedat'ı Cana'dan uzak tutmak için başkasıyla evlendirmeye karar verir.

Feyyaz Şerifoğlu kimdir?

1 Ocak 1991 Rize doğumlu olan Feyyaz Şerifoğlu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur. Müzik kariyerine anneannesinin vesilesiyle başlayan Feyyaz Şerifoğlu, ilk ekran deneyimini ise 2013 yılında O Ses Türkiye yarışmasıyla aldı. Yarışma sonrası ise ünlü sanatçı Ajda Pekkan'ın vokalisti olan Feyyaz Şerifoğlu'nun hayatı değişti. 2020 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde rol alan Feyyaz Şerifoğlu, dizide Can karakterini canlandırmıştır. Şimdilerde ise Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterini canlandırmaktadır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet