Çok Güzel Hareketler 2’nin Yeni Kanalı Belli Oldu! Komedi Programı İzleyicileriyle Buluşmaya Devam Edecek!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve birçok kesim tarafından beğenilen Çok Güzel Hareketler 2 programı bir süredir ekranlara gelmiyordu. Bu durum programın sevenlerinin bir süreliğine ayrı kalmasına neden oldu. Ancak ÇGH2’nin yeni kanalı uzun bir ara vermeden belli olmuş oldu.

01 Mart 2022 22:49 Magazin
Çok Güzel Hareketler 2’nin Yeni Kanalı Belli Oldu! Komedi Programı İzleyicileriyle Buluşmaya Devam Edecek!

Final yaptığını açıklayan program bu hafta sosyal medya kanalı üzerinden yaptığı açıklama ile Star TV ekranlarında tekrar izleyiciler ile buluşacağını duyurdu. Programın bu kanalda yayınlanacak ilk tanıtım videosu da yayınlanarak bu anlaşmanın resmi olduğu net bir şekilde izleyicilere duyurulmuş oldu.

Arif Güloğlu Geri Döndü

ÇGH2 sevenlerin en çok sevdikleri oyunculardan birisi olan Arif Güloğlu sağlık problemleri sebebiyle uzun süredir ekranlardan uzakta kalmıştı. Sağlık sorunlarını geride bırakan genç komedi oyuncusu ÇGH 2’de tekrar yer almaya başlayacağı da duyuruldu.

Yapılan ilk tanıtım videosunun ardından binlerce kişinin bu fragmanı izlediği görüldü. Ekranların en çok izlenen komedi programlarından birisi olan Çok Güzel Hareketler 2’nin sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan, sunuculuğunu da Esen Yenenler yapıyordu.

Beklenmedik bir şekilde final yapan program sebebiyle izleyiciler bu durum karşısında üzüldükleri belirtmekten çekinmemişti. Yeni fragmanda en çok dikkat çeken detay, son sahnede Ankara’da 9 ay boyunca kanser tedavisi gören Arif Güloğlu’nun tekrar ekibe dahil edildiği an oldu.

ÇGH 2 Start TV Ekranlarında Ne Zaman Başlıyor!

Genç tiyatro oyuncularıyla yola çıkan ve Çok Güzel Hareketler 1’de olduğu gibi kısa sürede izleyicilerin beğenisini toplamayı başaran program bu sayede kaldığı yerden devam edecek gibi duruyor.

Kısa bir fragman ile Start TV ekranlarında yayın hayatına devam edeceği duyurulan programın ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak bunun ne zaman açıklanacağını çok uzun süre beklemeyeceğiz. Çalışmaların tamamlanmasının ardından ÇGH 2 ile tekrar ekranlarda gülmeye devam edeceğimizi söylemek doğru olacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet