Çukur Dizisinin Parlayan Yıldızı Yeni Bir Proje İle Geri Dönüyor! Seyircinin Sonunda Yüzü Gülecek!

Geçtiğimiz sezon ikonik bir dönem dizisi olan Çukur, Show TV'de reyting savaşını her zaman kazanarak ekran macerasına kaliteli ve adından söz ettiren bir şekilde veda etti. Son gelişmeler ise Çukur hayranlarını fazlasıyla heyecanlandıracak. Show TV’de yayınlanan dizinin öne çıkan oyuncularının her geçen gün yeni ve kaliteli projelere imza attığını zaten duyuyorduk. Çukur dizisinin yıldızının katılmayı kabul ettiği yeni bir projeden bahsedelim. Tüm detaylar haberimizde…

10 Şubat 2022 15:06 Magazin
Çukur Dizisinin Parlayan Yıldızı Yeni Bir Proje İle Geri Dönüyor! Seyircinin Sonunda Yüzü Gülecek!

Geçen yıl beşinci sezonuyla Türk televizyonunun en kaliteli ve dikkat çeken dizilerinden biri haline gelen Çukur, ekranlara veda etti. Show TV'nin en sevilen yapımlarından biri olan Çukur’un oyuncuları, yeni iz bırakacak ve kaliteli projelerine birer birer karar vermeye başladı. Bunların sonuncusu Burak Dakak, Akın Koçovalı karakterine hayat vermişti.

Burak Dakak, gençliğine ve büyük oyuncularla çalışmasına rağmen Akın Koçovalı karakteriyle Çukur dizisine bomba bir giriş yapmıştı. Çukur'dan önce Diriliş Ertuğrul'da Şehzade Gıyaseddin Keyhüsrev olarak sahne alan Burak Dakak, tekrar sahne alacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ı 16 yıl sonra yeniden buluşturan Aydınlık Evler adlı oyunda Burak Dakak da oynayacak. Demet Akbağ'ın torununu canlandıracak olan Burak Dakak, filmde Salik Bademci ve Sinem Ünsal ile birlikte oynayacak. Anlatıcının yerel bir berber olduğu oyunda 'Sülün' karakterini ise Sinem Ünsal oynayacak. Oyunun en bilinen isimlerinden Salih Bademci ise Süslü Korkuluk ve Hakim dizilerinden gelen teklifleri reddetmişti.

Burak Dakak kimdir?

Bahçeşehir Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunu olan Burak Dakak, 1998 yılında Ankara'da doğdu. Oyunculuğa ilk çıkışını 2008 yılında genç bir karakter olarak oynadığı Doğruluk Ekseni dizisi ile yaptı. 2009 yılında Ezel dizisindeki rolüyle ün kazanan Dakak, sonrasında 2009 Geniş Aile, 2011 Kolej Günlüğü, 2012 Son, 2014 Benim Adım Gültepe, 2016 Muhteşem Yüzyıl Kösem ve 2016 Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi projelerde rol aldı.

En Son Projesi Nedir?

Burak Dakak, en son Gülperi dizisinde Hasan karakterini

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet