Diziye Şükran Ovalı Katıldı Ortalık Karıştı! Yargı Dizisi Büyük Tehlike Altında

Yargı, Pazar akşamları yayınlanan ve yüksek reytingler almasının yanı sıra hikayesiyle de izleyenleri oldukça etkileyen bir Kanal D dizisidir. Senarist Sema Ergenekon, bilmece gibi bir hikaye kurguladığı için dizi, sevenlerinin yüksek düzeyde ilgisine maruz kalıyor. Dizinin hikayesinde, Ilgaz ve Ceylin arasında her şey yolunda giderken yeni bir tehlike tekrar geldi. Ceylin cezaevine geri gönderilmenin eşiğindeydi.

14 Şubat 2022 19:30 Magazin
Diziye Şükran Ovalı Katıldı Ortalık Karıştı! Yargı Dizisi Büyük Tehlike Altında

Kanal D'nin yapımcılığını üstlendiği Ay Yapım'ın hazırladığı Yargı çok başarılı bir bölümle ekrana geliyor. Ceylin'in yeni bölüm fragmanında da belirttiği gibi tekrar hapse girmek istemediğine dair sözleri izleyenleri derinden etkilerken, Ilgaz'ın Ceylin’in suçsuzluğu ortaya çıkana kadar mücadele edeceğine dair açıklamaları da dizinin sevenlerinin dikkatini çekti. Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz…

Yargı dizisi konusu

Yargı, aksiyon ve dram televizyon dizisidir. Savcı Ilgaz ile avukat Ceylin arasında yaşananların hikayesini anlatan Yargı dizisi, izleyicilerden aile değerleri ve adalet kavramını farklı bir bakış açısı ile ele almalarını istiyor. Yargı dizisi, yolları bir cinayet soruşturmasının ortasında buluşan bir avukat ve bir savcının sürükleyici hikayesiyle izleyiciler tarafından çok seviliyor.

Yeni bölüm fragmanı dikkat çekti

Yargı dizisinin yeni bölümünün fragmanı izleyenleri fazlasıyla merak ettirdi. İddianameyi okuyan Ceylin, cezaevine geri dönmekten korkarken Ilgaz, Ceylin'in aklanması için her yola başvuracağını belirtiyor. Ilgaz ve Pars, yeni savcı Derya ile tanışıyor. Göksu, test bulgularını tahrif etmekten göz altına alınırken, genç kadının içinde bulunduğu acıklı durum duygusal anların odak noktası haline geliyor ve seyircinin fazlasıyla ilgisini çekiyor. Ceylin, test sonuçlarını değiştiren kişi ile cinayeti işleyen kişinin aynı kişi olabileceğini öne sürerken, gelecek bölümde Ceylin'in Niyazi'den şüphelenip şüphelenmeyeceği henüz belli değil.

Şükran Ovalı uzun bir aradan sonra geri döndü

Uzun bir aranın ardından Şükran Ovalı ekranlara Derya karakteri ve Yargı dizisi ile geri döndü. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı dizide Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Ayşenil Şamlıoğlu, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı gibi önemli isimler her bölümü başarılı performanslar sunuyor ve sevenlerinin ilgisini daha fazla kazanıyor. Yargı yeni bölümü ile her Pazar günü 20.00'de Kanal D'de ekranlarında!

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet