Ebru Gündeş Iraklı İş Adamıyla Yakın Markajıyla Dikkat Çekiyor.

Türkiye’nin en çok sevilen sanatçıları arasında yer alan Ebru Gündeş, özel hayatıyla dikkat çekmeye de devam ediyor. O Ses Türkiye jüriliğinin yanında birçok konser ile iş hayatına da devam eden ünlü sanatçı son günlerde Iraklı bir iş adamının yakın marjıyla dikkat çekiyor. Reza Zarrab ile 2021 yılında boşanan ünlü sesin yakın zamanda herhangi bir ilişkisi bulunmuyordu.

26 Şubat 2022 09:10 Magazin
Ebru Gündeş Iraklı İş Adamıyla Yakın Markajıyla Dikkat Çekiyor.

Iraklı İş Adamı Rassan Kkoshnaw, sanatçının tüm sahnelerini yakından takip ettiği ve ünlü sanatçıya adeta abayı yaktığı söyleniyor. Sadece 28 yaşında olan genç iş adamı, 48 yaşında olmasına rağmen güzelliğinden herhangi bir şey kaybetmeyen Ebru Gündeş için tüm sahnelerde en önde izlemeye dikkat ediyor.

Gündeş ve Kkoshnay’ın Duyguları Karşılık mı?

Özel hayatıyla çok fazla gündem olmayı sevmeyen Ebru Gündeş’in son sahnesinde ilginç olaylar yaşandığı aktarılıyor. Sezen Aksu’ya ait “Seni İstiyorum” şarkısını söylerken, özellikle o masaya jest ve mimikler ile işaretler yaptığı hayranları tarafından görüldü. Iraklı iş adamın ünlü sanatçıya abayı yaktığı kabul edilirken, Ebru Gündeş’inde bu aşka karşılık boş olmadığı konuşulmaya başlandı.

Iraklı iş adamı lüks yaşantısının yanında kullandığı pahalı otomobiller ve aynı zamanda ünlüler ile yakın ilişkileri ile dikkat çekmişti. Son olarak Tolgahan Sayışman’ın doğum gününe katıldığı görülmüştü.

Hadise – Ebru Gündeş Kavgası

Son dönemde magazin dünyasına şok edici bir haber düşmüştü. Ebru Gündeş, O Ses Türkiye jürisinde yer alan arkadaşı ile arasının açıldığı duyulmuştu. Hadise, Gündeş’in eski eşi Reza Zarrap ile ilişki yaşadığı ortaya çıkmıştı. Her ne kadar ünlü isim bunu reddetse de Gündeş ile Hadise’nin arasının açılmasının sebebi bu durum olarak görülüyor.

İkilinin araları düzelmezken, magazin basını bu konuda Ebru Gündeş’in yanında duruyor. Ayrıca Hadise’nin son dönemde aldığı evlilik teklifinin bu sebepten dolayı geldiği de ve bu durumu kapatmak için yapılan bir çaba olarak görüldüğü de aktarılıyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet