Evlatlıktan reddedilen Tayfun Engin Çolak babası Emrah için bakın neler söyledi!

Ünlü şarkıcı Emrah evlatlıktan reddettiği oğlu Tayfun Engin Çolak ile yeniden gündeme geldi. Kısa bir süre önce popüler sosyal medya platformu TikTok'ta yeni şarkısını yayınlayan Emrah, oğlu Tayfun'dan herkesi şaşırtan bir destek mesajı ile karşılaştı! İşte detaylar...

25 Eylül 2022 20:13 Magazin
Evlatlıktan reddedilen Tayfun Engin Çolak babası Emrah için bakın neler söyledi!

Safhaber - Ünlü şarkıcı Emrah kısa bir süre önce yeni şarkısını TikTok üzerinden yayınladı. Sosyal medyada övgü yağmuruna tutulan Emrah'a bir destek mesajı da evlatlıktan reddettiği oğlu Tayfun Engin Çolak'tan geldi!

TikTok dünyanın en çok kullanılan mecrası olmasıyla sanatçılar da uygulamaya akın etmiş bulunmakta. Aralarında şarkıcı Emrah'ın da yer aldığı Tiktok sayfasına oldukça fazla yorum gelirken, oğlu Tayfun Engin Çolak'tan da yorum gecikmedi.

emrah.jpg

REDDETİĞİ OĞLU ONA DESTEK VERİYOR

Yeni şarkısını TikTok'da yayınlayan Emrah'a tebrik ve yorum yağmuru yağarken, onlardan biri de reddettiği oğlu Tayfun Engin Çolak oldu. Bir zamanlar Suvivor'da yarışmacı olarak yer alan tayfun, babası ve çocukluğu hakkında açıklamalarda bulunmuştu. o dönemlerde yarışmada konuşan Tayfun "Çok zor bir çocukluk geçirdim. O kadar zor zamanlardı ki 7 yaşındaki yaşıtlarım oyun oynarken birinci sınıfa giderken ben hastanelerde DNA testleri için iğne oluyordum. Çocukluğumdan beri ben babamı hiç tanımadım. Babamı ilk kez 7 yaşında bir televizyon ekranında gördüm. Daha önce babamı hiç görmemiştim" ifadeleriyle sosyal medyaya damga vurmuştu.

emrahj.jpg

"HER NE OLURSA OLSUN..."

Babasına ne kadar kırgın ve kızgın olsa da asla desteğini esirgemeyen Tayfun, yine sosyal medyada da takdir topladı. Tayfun babası Emrah'ın son paylaşımına "Her ne olursa olsun başarılarının devamını diliyorum baba…" açıklamasında bulundu.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet