Farah Zeynep Abdullah’ın Yer Aldığı Merakla Beklenen Bergen Filminin Galası Yapıldı

Son dönemin en çok beklenen filmleri arasında “Acıların Kadını” olarak bilinen ve genç yaşta eski eşi tarafından öldürülen Bergen’in biyografi tadında ki filmi geliyor. 4 Mart tarihinde sinema ile buluşması beklenen filmin galası geçtiğimiz günlerde yapıldı.

03 Mart 2022 16:39 Magazin
Farah Zeynep Abdullah’ın Yer Aldığı Merakla Beklenen Bergen Filminin Galası Yapıldı

Bergen karakterini sevilen oyuncu Farah Zeynep Abdullah canlandırırken, filmde ona eşlik edenler arasında Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran gibi isimlerde yer alıyor. Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip film Cuma günü itibariyle sinema severler ile buluşacak. Ölümünün üzerinden çok uzun zaman geçmesine rağmen hala çok sayıda hayranı bulunan şarkıcının bu yapımla tekrar anılması sağlanmış oluyor.

Bergen Filminin Galası Yapıldı

Son dönemde birçok sinema severin merakla beklediği Bergen filminin galası Maslak Uniq’te yapıldı. Başrol oyuncularının yanında çok sayıda davetlinin de geldiği filmin galasından önce başrol oyuncuları açıklamalarda bulundu.

Filmde ana karakter olan Bergen’i canlandıran Farah Zeynep Abdullah, yaptığı açıklamada çok heyecanlandığını aktardı. Herkesin elinden geleni yaptığını, yayınlandığı andan itibaren herkesin filmi olacağını düşündüğünü ve izleyicilerin filmle alakalı olarak ne düşündüğünü merak ettiğini aktardı.

Ayrıca filmde Bergen’i sadece Acıların Kadını olarak göstermek için uğraşmadıklarını, o genç kadının müzik yolculuğunu ve hayat mücadelesinin yanında hayallerini de taşımaya çalıştıklarını söyledi.

Bergen Filmi 4 Mart’ta Sinemalarda

Birçok kişi filmin ön gösteriminden etkilendiğini aktardı. Bazı eleştirmenler filmin ileri de çekilecek olan biyografi filmleri için önemli bir taslak niteliği taşıdığını da aktardı. Kıyafetleri, müzik tercihleri, filmin akışının sanatçının hayatıyla paralel bir şekilde anlatılması gibi birçok detay sayesinde yayınlandığı andan itibaren birçok izleyici tarafından beğenilmesine yardımcı olacak detaylar olarak öne çıkıyor.

Gerçek adı Belgin Sarılmışer olan ve birçok insanın Bergen olarak tanıdığı, hayatında çok sayıda acı ve sıkıntı çeken bir kadının beyaz perdeye aktarılması hiç de kolay bir iş olarak görülmüyor. Ancak doğru şekilde yapıldığında filmden büyük keyif almanın mümkün olduğu da aktarılıyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet