Fazlasıyla Beğenilen Mandıra Filozofu Filmi İle İlgili Tüm Bilgiler! Oyuncuları Kim? Nerede Çekiliyor? Sevilen Filmin Konusu Nedir?

Mandıra Filozofu, 2014'te ilk filmi ile karşımıza gelmişti. Ardından ikinci filmi yayınlandı. Filmde usta bir oyuncu ve çok sevilen bir ünlü olan Rasim Öztekin de rol aldı. Film, şehir yaşamından bıkmış ve artık bu tarz yerlerden uzakta yaşayan Mustafa Ali ile yollarının kesiştiği iş adamı Cavit'i konu alıyor. Peki Mandıra Filozofu filmi nerede çekildi? 2014 yılında Müfit Can Saçıntı ve Rasim Öztekin'in başrollerini paylaştığı Mandıra Filozofu filmi vizyona girmişti.

15 Şubat 2022 22:41 Magazin
Fazlasıyla Beğenilen Mandıra Filozofu Filmi İle İlgili Tüm Bilgiler! Oyuncuları Kim? Nerede Çekiliyor? Sevilen Filmin Konusu Nedir?

Filmin yönetmenliğini de başrolde olan Saçıntı üstleniyordu. Birol Güven senaryoyu yazdı ve prodüksiyonu kaliteli bir şekilde yönetti. Mandıra Filozofu’nun oyuncu kadrosu ve tüm detayları haberimizde…

MANDIRA FİLOZOFU FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Para karşıtı bir aktivist olan Mustafa Ali, Milas'ın şehirden uzaktaki Çökertme köyünde yaşıyordur. Doğanın sunduğu fırsatların hayatta kalmak için yeterli olduğu fikrine bağlı kalır. İstanbullu zengin bir iş adamı olan Cavit'in arazisini satın alıp üzerine otel yapmayı teklif etmesi, Mustafa Ali'nin hayatını alt üst eder. Kuzeni Şükrü sevdiği kız Gülşah ile evlenebilmesi için ve Gülşah’ın babası kızını işsiz birine vermeyeceği için bir minibüs alıp evlenmek ister. Sonuç olarak, ortak Şükrü ortak olan mülkü satmak istemektedir. Tabii ki, köyde bir sürü eğlenceli olaylar da yaşanmaktadır. Cavit Bey uzun yıllardır çalışıp, kendine zaman ayıramamış, toplantılardan çıkamamış, hayattan zevk alamamış ve güzel bir tatil bile yapamamış, imkanları çok zengin bir adamdır. Karısı ona sürekli diyet yaptırmaktadır. Cavit Bey, sonunda kendisi gibi şehirden uzakta yaşayabilmesi için doğanın imkanlarının yeterli olduğunu söyleyen Mustafa Ali tarafından ikna edilir. Cavit, Şükrü için bir minibüs satın alır ve Çökertme köyüne yerleşir. Cavit, burada Mustafa Ali'nin hayatını yaşamaya başlar.

manfdira-filozofu.jpg

MANDIRA FİLOZOFU OYUNCULARI

Müfit Can Saçıntı (Mustafa Ali), Rasim Öztekin (Cavit), Ayda Aksel (Güliz), Eser Eyüboğlu (Şükrü), Begüm Öner (Gülşah), Ahu Sungur (Selin), Hakan Bulut (Halil İbrahim), Kemal Kuruçay (Emlakçı Basri), Gülnihal Demir (Gülfidan), Merve Dizdar (Sekreter), İlter Kanat (Giovanni), Halil Bozkurt (Gülşah'ın Babası), İlyas İlbey (Eşekli Adam)

NEREDE ÇEKİLDİ?

Bodrum'un Ökertme köyünde sevilen Mandıra Filozofu filmi çekildi.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet