Fox TV'de yayınlandığı ilk günden bu yana çok sevilen Mahkum dizisi başarılı olmaya devam ediyor.

Çift haneli reytingleri aşarak sezonun en iyi beş dizisi arasına giren Mahkum dizisi, Yargı dizisi ile üçüncülük için de yarışıyor. Kuruluş Osman ve Gönül Dağı dizileri başarısından asla ödün vermeden sırasıyla birinci ve ikinci sırada yer alıyorlar. Hem Yargı hem de Mahkum, çift haneli reytinglerle güçlü çıkışlar yaptı. Her iki dizi de izleyici çekmeye devam ediyor ve sezonun en yüksek puan alan üçüncü dizisi olmak için birbirleriyle sıkı bir yarış içine giriyorlar.

21 Şubat 2022 21:25 Magazin
Fox TV'de yayınlandığı ilk günden bu yana çok sevilen Mahkum dizisi başarılı olmaya devam ediyor.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun başrolde olduğu Mahkum dizisinde senaristlerin aldığı yeni bir karar, hikayede bir değişime neden olacak. Güçlü hikayesi ve aksiyon dolu bölümleriyle 10 bölümü deviren Mahkum, her Perşembe akşamı merakla beklenen bir dizi oldu. 24 Mart'ta ekrana gelecek dizinin 15. bölümü ile yeni bir dönem başlayacak. Senaristler bir süredir hikayeye yeni bir karakter eklemek için çalışıyorlar. Bu çabalar sonucunda Sinyor karakterini ekleyecek ve hem etkili hem de izleyiciyi şaşırtacak bir dizi değişikliğe gidilecek.

Sinyor karakteri senaryoda fazlasıyla öne çıkıyor ve onu canlandıracak isim Talat Bulut oldu. Mart ayının ortasından sonra Fox TV dizisi Mahkum’un hikayesinin çok daha akıcı ve heyecanlı bir şekilde devam etmesi muhtemel gözüküyor. Dizinin hayranları merakla 11. bölümü bekliyor. 24 Şubat Perşembe günü Mahkum dizisinin yeni bölümünü izleyebilirsiniz. Ayrıca yeni bölüm fragmanı da dizide çok heyecan verici gelişmelerin olduğunu işaret ediyor.

Mahkum dizisi konusu nedir?

Fırat Bulut İstanbul Adliyesi'nde savcı olarak görev yapmaktadır. Başarılı bir savcı olan Fırat’ın, Zeynep ile mutlu bir evliliği vardır. Ayrıca Nazlı adında beş yaşında bir kızları da vardır. Ancak bir gün uyandığında hapistedir ve geride kalan dört ayı hatırlamamaktadır. Aklında olan en son anısı kızının doğum gününü kutladığı gece olarak kalmıştır. Karısını ve kızını öldürmekle suçlandığını öğrendiğinde şok olur ve dehşete düşer. İkinci duruşmasıyla yüzleşmek üzeredir ve müebbet hapis cezasına çarptırılır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet