Fox TV’nin Dizisi Kanunsuz Topraklar Final mi Yapıyor? Hayranları Üzen Haber!

Fox TV’nin sevilen ve aynı zamanda iddialı dizisi Kanunsuz Topraklar setinden hayranlarına üzücü haber geldi. 29 Eylül 20211 tarihinde yayın hayatına başlayan ve kadrosunda Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili gibi isimlerin yer aldığı dönem dizisinin Kanunsuz Topraklar’ın Final yapacağı gündeme bomba gibi düştü. Bu karar hakkında merak edilenler haberin devamında yer alıyor.

11 Şubat 2022 14:18 Magazin
Fox TV’nin Dizisi Kanunsuz Topraklar Final mi Yapıyor? Hayranları Üzen Haber!

Son dönemde birçok dizi için yaprak dökümü başladı. Ekranlara iddialı giren Elkızı, Kıbrıs Zafere Doğru ve Annemizi Saklarken isimli dizilerin ardından Gold Film tarafından Fox TV için yapılan Kanunsuz Topraklar’ın da final haberi geldi.

Kanunsuz Topraklar’ın Final Tarihi Belli Oldu

Dev bir bütçe ile ekranlara gelen ve bir dönemi konu alan dizinin ilk olarak 26. bölüm devam edeceği dedikodu olarak dolaşıyordu. Ancak başladığı andan itibaren dizinin reyting seviyesi hiçbir zaman istenilen düzeye çıkmayı başaramadı. Bu sebeple dizinin beklenenden daha erken bir tarihte final yapacağı aktarıldı.

1939 yılında Zongulda’ın bir kasabasında madenci Davut ile Malik Bey’in kızı Gülfem arasında yaşanan tutkulu aşk hikayesini etkili bir şekilde ekranlara taşıyordu. Dizinin 16 bölümünün aynı zamanda bu dönem dizisinin final bölümü olacağı aktarıldı.

Dizinin final tarihinin bu bölüm olacağı ve birçok iddialı ismin ve dev bir bütçenin yer aldığı dizinin beklenen seviyeye bir türlü çıkamaması ve kendisiyle aynı gün yayınlanan dizileri bir türlü geçememesi bu kararın alınmasına neden oldu.

Kanunsuz Topraklar’ın Asıl Final Sebebi Nedir?

Bir türlü yatırımını karşılayamayan ve beklenen reklam gelirini sağlayamayan dizi de yönetmen değişikliğine rağmen bir türlü seviye istenilen düzeye çıkarılamamıştı. Bununla birlikte yaşanan ekonomik kriz ve artan dizi maliyetleri yapımcıların bu kararı almasına neden oldu.

Birçok seyirci tarafından yakından takip edilen dizinin bu kadar erken bir final yapması hayranlarının beklediği bir karar değildir. Dizinin erken final yapması üzerine hayranları sosyal medya üzerinden dizinin yapımcıları ve aynı zamanda Fox TV’ye dizinin finaliyle ilgili olarak tepkisini gösterdi.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet