Garsona yaptığı saygısızlık yüzünden linç edilen Demet Akalın'dan bomba açıklama!

Başarılı pop yıldızı Demet Akalın son günlerde sosyal medyada büyük bir lince maruz kalıyor. Ünlü şarkıcı, kısa bir süre önce verdiği konserde, garsona yaptığı saygısızlık içeren görüntüleri nedeniyle tepki dolu mesajlarla karşılaşmıştı. Nihayet suskunluğunu bozan Akalın, olayla alakalı bir açıklama yaptı. Bakın kendisini nasıl savundu...

04 Ağustos 2022 23:39 Magazin
Garsona yaptığı saygısızlık yüzünden linç edilen Demet Akalın'dan bomba açıklama!

Demet Akalın son zamanlarda çıktığı sahnede gösterdiği tavrı ile konuşulmaya devam ediyor. Sahneye çıktığı ünlü bir mekanda garson tarafından şampanya servisi yapıldığı sırada şampanyanın tadına bakan ünlü şarkıcının sevmediği öğrenildi.

Alkolün tadını beğenmemesi üzerine sergilediği tavır ise sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı alkol getiren garsonun kafasından aşağı beğenmediğini ve yenisinin getirilmesini söyleyerek tüm alkolü boca etmesi büyük şaşkınlığa neden oldu.

Demet Akalın Yaptığından Dolayı Linç Ediliyor!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın son zamanlarda sosyal medyadan yaptığı açıklamalar ve yorumlarla gündeme geliyordu. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz akşam ünlü bir mekanda sahne aldı. Sahnenin ortasında seyirci tarafından ünlü şarkıcıya armağan edilen alkol getirildi. Garson tarafından servis edilen alkolün tadına bakan Demet Akalın tadını sevmediğini dile getirdi. Tavrı ile kısa süre içerisinde büyük şaşkınlığa neden oldu. Tadını beğenmediğini ve yenisinin getirilmesini isteyen ünlü şarkıcı elindeki kadehte bulunan tüm alkolü garsonun kafasından aşağı döktü.

garsona-yaptigi-saygisizlik-yuzunden-linc-edilen-demet-akalindan-bomba-aciklama.jpg

Demet Akalın Tepkilere Yanıt Verdi!

Bu görüntülerin sosyal medyada ve magazin gündeminde yayılmasının ardından tepkiler çığ gibi gelmeye başladı. Bu davranışın normal olmadığı ve şımarıklık olduğu konuşuldu. Demet Akalın’a davranışından dolayı tepkiler çığ gibi büyürken ünlü şarkıcı konu hakkında kendisini savunan açıklamada bulundu. Açıklamalarında ‘Şampanya paralarını genellikle solistler cebe atarlar ben bunun yerine çalışan arkadaşlara bırakıyorum. O gece personel şefi dökmemi kendisi istedi ve bu konuda ısrarcı oldu. Gelen gurbetçi müşteriler zaten bir gelenek olarak ısmarlamış oldukları şampanyaların garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyorlar. Kırk yıldır yapıla şey ben yapınca mı sorun oldu’ diyerek tepkisini dile getirdi. Konu hakkında sosyal medyada da pek çok tepkiye maruz kaldığı öğrenildi.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet