Gibi Dizisi Nerede Yayınlanıyor? Gibi Dizisinin Konusu Nedir? Gibi Dizisinin Oyuncuları

Son dönemin en çok sevilen yapımlarından olan Gibi dizisi Exxen ekranlarında seyirci ile buluşan bir internet dizisi olarak öne çıkıyor. Yapım içerisinde ki karakterler ve paylaşımlar son dönemde sosyal medya da en çok paylaşılan videolar ve resimler arasında yer alıyor. İlk bölümü Exxen’de 1 Ocak 2021 tarihinde yayınlandı.

05 Mart 2022 09:14 Magazin
Gibi Dizisi Nerede Yayınlanıyor? Gibi Dizisinin Konusu Nedir? Gibi Dizisinin Oyuncuları

İlk sezonu 12 bölümden oluşan ve kısa bir sürede biten dizinin ikinci sezonu Exxen ekranlarında devam ediyor. Ortalama 45 dakikadan oluşan bölümler ile öne çıkan dizi de oynayan karakterler, dizinin konusu gibi birçok detay insanlar tarafından merak ediliyor.

Gibi Dizisinin Konusu Nedir?

Gibi dizisi yönetmenliğini Ömer Sinir’in yaptığı, senaristliğini Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin beraber yaptıkları bir internet dizisidir. Bir komedi yapımı olan dizinin içerisinde birbiri ile bağlantılı küçük skeçler yer almaktadır. Absürt yaşanması imkansız gibi duran sahnelerin yaşandığı görülen yapımda birçok ilginç konuyla ve durumla çok ilginç bir şekilde dalga geçilmesi dikkat çekiliyor.

Hayatı akışına göre yaşayan bir arkadaş grubunun başından geçen ilginç olaylar ve durumlar komik bir şekilde izleyiciler ile paylaşmaktadır. Exxen platformunda yayınlanan dizi aynı zamanda TV 8 üzerinden de izleyiciler ile buluşuyor. Tabi bunun hangisini tercih edeceğiniz tamamen size kalıyor.

Gibi Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Gibi dizisi Exxen’in yayın hayatına başlaması ile birlikte yayınlanan Türk internet dizisidir. Çok geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olmayan dizi kısa hikayeleri ve eğlenceli anlatım tarzıyla kendine özel bir kitle oluşturmayı başarmıştır. İlk sezonu 12 bölümden oluşan dizinin ikinci sezonu da Exxen üzerinden paylaşılmıştır.

Dizinin ana karakterleri olarak Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç öne çıkıyor. Bunlara Ahmet Kürşat Öcalan eşlik ediyor. İnce espriler, komik durumlara şahit olunun dizi son dönemde sosyal medyanın en çok paylaşılan sahnelere sahip oluyor. Dizinin kısa skeçler ile paylaşılıyor olması yapımın öne çıkmasına yardımcı olan detaylar arasında yer alıyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet