Güldür Güldür’den ayrılan Ecem Erkek bakın hangi diziyle geri döndü

Show TV ekranlarının en sevilen TV programı Güldür Güldür’de bu sezonda birçok oyuncu ayrılmıştı. Ayrılan kişilerden birisi de Ecem Erkek idi. Ecem Erkek, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen’de yeni bir diziyle tekrardan dönüyor.

14 Şubat 2022 09:00 Magazin
Güldür Güldür’den ayrılan Ecem Erkek bakın hangi diziyle geri döndü

Başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Ecem Erkek, kendine has bir hayran kitlesi oluşturmuştu. Daha öncesinde Hayat Sırları gibi dizilerde boy göstermişti. TV’de asıl çıkışı ise Güldür Güldür ile olmuştu. Ayrıca Sen Hiç Ateşböceği Oldun Mu? Filminde de rol almıştı. Film, Netflix’te yayınlandı.

guldur-guldur-showda-deprem-naime-karakterine-can-veren-ecem-erkek-projeden-ayrildi-fiusm8uw-1280x720.jpg

Ünlü oyuncunun hayranları bir süredir hangi TV programında yer alacağını büyük bir merakla bekliyor. Yeni projeye başladığını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Ecem Erkek, Exxen için çekilen bir dizinin kadrosunda yer alıyor.

Diziyle ilgili olarak da ilk tanıtım fragmanları da yayınlandı. 14 Şubat Pazartesi günü yani bugün Sevgililer Günü’nde yayınlanan Aşk Kumardır dizisinde Ecem Erkek’in yanı sıra Barış Yıldız, Efe Tunçer, Elit Andaç Çam, Seda Türkmen ve Emre Taştekin gibi oyuncular da yer alıyor.

ecem-erkek-rw1w-cover-jpg.webp

Yine komedi dizisinde yer alan Ecem Erkek, hayranlarını karşısına tekrardan çıkmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını da Hap, Film Yapım’ın yönetmenliğinin de Nezih Helvacıoğlu’nun üstlendiği dizisinin senaryosunu Murat Dişli ve Zeki Enes Akkan üstlendi. Dizinin her bölümü ise ortalama olarak 20 skeçten oluşacak ve kadın – erkek ilişkilerini, arkadaşlıklar, insani zaafları konu alacak.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet