Gülse Birsel’den Farklı Konseptte Yeni Bir Dizi Geliyor!

Türk kadın komedyenler arasında özel bir yere sahip senarist ve oyuncu Gülse Birsel, ülkemizde denenmemiş bir dizi konseptiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Akıllarda daha çok Avrupa Yakası ve Yalan Dünya gibi yapımlarla çıkan, özel karakterleri TV dünyasına kazandıran sanatçı gelecek günlerde yeni bir dizi ile tekrar ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Gülse Birsel’in yeni dizisi hakkında detayları haberin devamında okuyabilirsiniz.

11 Şubat 2022 16:17 Magazin
Gülse Birsel’den Farklı Konseptte Yeni Bir Dizi Geliyor!

Genelde sitcom yani durum komedisi şeklinde yapımlarla ekranlara gelen ünlü senaristin bu sefer farklı bir yapı ile izleyiciler ile buluşması bekleniyor. Sadece 8 bölümden oluşacak olan dizide ilk defa gerçek mekanlar kullanılarak hazırlanacağı aktarıldı.

Genelde dizilerinde güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan senaristin bu seferde aynı formülü kullanmaya devam edeceği biliniyor. Şimdiden birçok oyuncuyla anlaşıldı ve açıklamalar ile medya gündemini sarsacağı tahmin ediliyor.

Gülse Birsel ve Doğu Demirkol Başrolde Yer Alacak

Yeni dizi de Gülse Birsel kendisine yine rol verirken onun partneri olarak son dönemin aranan isimlerinden birisi olan Doğu Demirkol’un olacağı açıklandı.

Bu yaz aylarında dizinin ilk çekimlerine start verileceği ve konusuyla çok yakın bir gündemi ekranlara alınacağı aktarıldı. Bununla birlikte dizi de farklı sürprizlerinde yer alacağı öğrenildi.

Sadece 8 bölümden oluşacak bu dizinin ise son dönemin popüler dizi platformu olan Netflix üzerinde yayınlanacağı aktarıldı. Son dönemde giderek artan Türk yapımcıların tercihi olan bu platformda bu yılın sonuna doğru harika bir Türk komedisi izleme şansı bulacağımız öğrenilmiş oldu.

Ülkemizin yetiştirdiği en önemli kadın senaristlerinden birisi olan Gülse Birsel, bu kıza metrajlı dizi çalışmasında ortaya harika bir yapım çıkaracağı tahmin ediliyor. Çünkü TV’de yayınlanan dizilerin uzunluğu 3 saate yaklaşıyor ve bu da beraberinde kalitenin çok bariz bir şekilde düşmesine neden oluyor.

Bunun önüne geçmek için 8 sezonluk bu tarz diziler kaliteleri ile dikkat çekiyor. Kendisi için yeni bir konsept ile çekilecek olan bu dizinin adının ne olduğu, tam olarak konusu ve ne zaman yayınlanacağı hakkında şu an için herhangi bir net bilgi bulunmuyor.

Bu konuda ki tüm bilgiler açıklandığında sitemizde anında öğrenme şansına sahip olacaksınız. Ayrıca diğer dizi ve film haberleri içinde sitemizi takipte kalabilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet