Gülşen, Bergen Albümünde “Sen Affetsen, Ben Affetmem” Şarkısıyla Yer Alacak!

Bergen filminin yayınlanmasına az bir süre kalırken, aynı zamanda “Acıların Kadını” lakaplı sanatçıyı anmak için hazırlanan saygı albümünde de çalışmalar son sürat devam ediyor. 1989 yılında sadece 30 yaşındayken, eski eşi tarafından trajik bir şekilde öldürülen sanatçının şarkıları ve hayat hikayesi hale ülkemizde konuşulmaya devam ediyor.

23 Şubat 2022 16:08 Magazin
Gülşen, Bergen Albümünde “Sen Affetsen, Ben Affetmem” Şarkısıyla Yer Alacak!

Bergen filmi 4 Mart 2022 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen rolünde izleyeceğimiz yapımla birlikte sanatçı için hazırlanan “Saygı” albümü de son sürat hazırlanmaya devam ediyor. Kısa ömür yaşamasına rağmen hala günümüzde insanlar tarafından dinlenen çok sayıda şarkısı olan sanatçının albümünde birçok ismin yer alması bekleniyor.

Gülşen’de “Sen Affetsen, Ben Affetmem” Şarkısıyla Albüme Girdi

Yaşar Kekava Plakçılık ve Orchestre Content tarafından hazırlanan albümde birçok ünlü şarkıcının olması bekleniyor. Bunlardan birisi de Gülşen olacağı açıklandı. Güzel şarkıcı albümde Bergen’in en çok sevilen şarkılarından birisi olan “Sen Affetsen Ben Affetmem” şarkısını söyleyeceği açıklandı.

Filmden önce yayınlanması beklenen albümde yer alacak isimler sıra ile açıklanmaya devam ediyor. Son olarak Gülşen’in dahil olduğu albümün son halini ne zaman olacağı bilinmiyor. Albüm içerisinde yer alacak şarkılar ve isimlerse şimdilik şu şekilde sıralanıyor.

  • Gülşen – Sen Affetsen Ben Affetmem
  • Melike Şahin – Kader Diyemezsin
  • Ceylan Ertem – Benim İçin Üzülme
  • Melek Mosso – Yıllar Affetmez
  • Jehan Barbur – Sabır Ver
  • Derya Uluğ – Canım Dediklerim

Bergen’in anmak için hazırlanan saygı albümünde olacak isimlerin şimdilik bu şekilde olacağı biliniyor. Bazı sanatçıların sürpriz olarak albüm içerisinde yer alması da bekleniyor. Film yayınlanmadan önce duyurulması beklenen albümün önünde çok uzun bir süre bulunmuyor.

Arabesk severlerin en çok sevdiği ve unutamadığı isimlerden birisi olan Bergen’in sonunda bu şekilde anılacak olması da birçok insan tarafından taktir topladı. Acıların Kadını’nın kısacık hayatı ve şarkılarının tekrar canlandırılacak olması da Mart ayının sabırsız bir şekilde beklenmesine neden oluyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet