Haluk Bilginer Çok Kuvvetli Bir Projeyle Ekranlara Dönüyor! Emmy Ödüllü Usta Oyuncu Bu Sefer Aile Reisini Oynayacak!

İlk olarak bir Anadolu hikayesi olarak ekrana gelen ve çoğu kişinin merakla beklediği Baba dizisi bu akşam ilk bölümü ile Show TV'de ekrana gelecek. Usta oyuncu Haluk Bilginer'i beş yıllık aradan sonra yeniden ekranlara getiren ve fazlasıyla merakla beklenen Baba dizisinin dikkat çeken tanıtımları seyirciyi şimdiden olayın içine çekmiş gibi görünüyor.

16 Şubat 2022 17:04 Magazin
Haluk Bilginer Çok Kuvvetli Bir Projeyle Ekranlara Dönüyor! Emmy Ödüllü Usta Oyuncu Bu Sefer Aile Reisini Oynayacak!

Türk sinemasının en usta isimlerinden Emmy Ödüllü Haluk Bilginer ve son zamanların en başarılı genç oyuncularından Tolga Sarıtaş'ın başrollerinde olduğu Baba dizisinin ilk bölümü bugün seyirciyle buluşacak. Dizinin özellikle yeni paylaşılan tanıtımları, seyircinin çok görkemli bir hikayenin içinde hissedeceğini ortaya koyuyor. Merakla beklenen dizi için resmen geri sayım başladı. Dizinin takipçileri daha dizi yayınlamamış olsa bile kaliteli bir iş çıkacağından fazlasıyla emin görünüyor. Dizi ile alakalı merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz…

HALUK BİLGİNER AİLE REİSİ ROLÜNDE KARŞIMIZA ÇIKIYOR

Baba dizisi Ege'nin Ödemiş ilçesinde bir aile apartmanında yaşayan Saruhan ailesinin ilginç ve bir o kadar heyecan verici hikayesini anlatıyor. Usta oyuncu Haluk Bilginer elbette ailenin reisini oynuyor. Tipik bir Türk aile reisi rolüyle Bilginer, herkesin tanıdığı babayı ekranlara kaliteli bir şekilde taşıyor. Tolga Sarıtaş, Haluk Bilginer'in uzun yıllardır ailesinden uzak kalan oğlunu canlandırıyor. Geçmiş olaylar nedeniyle yolları üzücü bir şekilde ayrılmış olan baba ve oğulun yüzleşmesi dizinin en can alıcı sahnelerini oluşturuyor.

DESTAN DİZİSİ İLE KIYASIYA REKABET

Son derece varlıklı akrabalarının bir uçak kazasında ölmesiyle Saruhanlı ailesinin hayatları alt üst olur. Artık büyük bir mirasın bırakıldığı aile için yeni bir savaş başlıyor. Baba dizisi, gerçek bir Anadolu ailesinin dramını, herkesin kendinden bir şeyler bulacağı bir hikayeyi ekranlara taşıyor. Aynı akşam ATV'de yayınlanan Destan dizisi gibi güçlü bir rakip karşısında Baba dizisinin reytinglerde nasıl bir başarı elde edeceği şimdiden herkes tarafından fazlasıyla merak ediliyor. Birbirinden çok farklı iki yapım olan Destan ile Baba arasındaki reyting mücadelesinin sonucunu yarın elbette yarın öğreneceğiz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet