Hyundai Yeni Modelleriyle Ödül Almaya Devam Ediyor: İoniq Modeline 3 Ödül!

Hyundai son zamanlarda yaptığı atımlarla ödüller almaya devam ediyor. Son olarak çıkardığı yeni modeller sayesinde ödüller kazandı. Özellikle son dönemlerde elektrikli araçların daha fazla yer alması bazı markaların elini güçlendirdi. Bunlardan biri de Hyundai oldu. Hyundai çıkardığı elektrikli araçlar çok beğenildi. Özellikle yüksek yetkili kurumlar tarafından ödüller verildi.

27 Aralık 2022 23:34 Otomobil
Hyundai Yeni Modelleriyle Ödül Almaya Devam Ediyor: İoniq Modeline 3 Ödül!

Hyundai diğer alanlarda olduğu gibi elektrikli araçlarda da devrim yaratmaya devam ediyor. Özellikle firmanın son zamanlarda çıkardığı İoniq modeli birçok kişi tarafından beğenilmiş ve tercih edilmiş durumda. Öyle ki bağımsız kurumlar tarafından son zamanlarda ödüller de almaya başladı. Son olarak dünyanın en ünlü otomotiv organizasyonlarından biri Hyundai İoniq’e tam 3 ödül verdi.

Autobest’ten Hyundai’ye Üç Ödül!

Avrupa’nın en önemli otomobil organizasyonları arasında yer alan Autobest Hyundai’ye tam olarak üç ödül verdi. Bu ödülleri verme sebebi ise Hyundai’nin elektrikli araç teknolojisini kullandığı İoniq modeli oldu. Hyundai bu modeliyle birçok dalda ödül kazanma imkanı yakaladı.

2023 yılının en iyi elektrikli araç kategorisinde ödül kazanan Hyundai İoniq bunun dışında iki dalda daha ödül kazanmayı bildi. İoniq 5 modeli en hızlı şarj olan elektrikli otomobil ödülünü kazandı. Böylelikle Hyundai bağımsız ve saygın bir kuruluş tarafından üç adet ödüle layık görülmüş oldu.

2022-hyundai-ioniq-5-turkiye-de-iste-fiyati-ve-ozellikleri152777-1.jpg

Hyundai İoniq Ülkemize Ne Zaman Gelecek?

Dünya genelinde çok beğenilen ve ödüller kazanan Hyundai İoniq modelinin ülkemize ne zaman geleceği merak konusu oldu. Özellikle son çıkan model İoniq 6 birçok kişi tarafından merak edilmekte. Hyundai yetkilileri bu konuya ilişkin açıklama yaparak insanların kafasındaki soru işaretini giderdi. Böylelikle insanlar bu modelin ne zaman ülkemizde yer alacağını öğrenmiş oldu.

Hyundai tarafından yapılan açıklamada İoniq 6 modelinin 2023 yılının Mart ayında ülkemizde satışa sunulacağı öğrenildi. Avrupa’da çok ciddi satış rakamları yakalayan ve beğenilen bu model ülkemizde ne gibi bir tepkiyle karşılaşacak merak konusu. Özellikle Avrupa’da elektrikli araçlara geçişin daha yoğun ve hızlı olmasından dolayı bu satışların olduğu iddia ediliyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet