İzleyici Yargı’dan Kopamıyor! Niyazi Maskesini Düşürdü Bakalım Şimdi Ne Olacak

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Kanal D'nin sevilen ve fazlasıyla popüler dizisi Yargı son bölümüyle yine reytinglerin zirvesinde yer aldı. ABC1 kategorisinde 10,36 reyting ve %21,92, AB kategorisinde ise 10,27 reyting ve %25,02 izlenme oranı ile dizinin 20. bölümü büyük bir başarı göstererek günün en çok izlenen yapımı oldu. Dizide ise hikaye ilerlerken, Ilgaz ve Ceylin'in zaferi kısa sürdü çünkü hedefe ancak Niyazi'nin maskesinin düştüğü kısımda ulaşabildiler.

17 Şubat 2022 12:00 Magazin
İzleyici Yargı’dan Kopamıyor! Niyazi Maskesini Düşürdü Bakalım Şimdi Ne Olacak

Çaresiz kalan Niyazi, kendisini kimin işe aldığını söyleyemeden kendi canına kıydı. Eşsiz konusuyla olumlu tepkiler alan Yargı'nın son bölümü bir kez daha sevenleri ve takip edenleri tarafından fazlasıyla konuşuldu. Niyazi'nin başından beri Göksu'nun üzerine yıkmaya çalıştığı suç ortaya çıktı. Test sonuçlarını değiştirenin Niyazi olduğunu öğrenen Ilgaz ve Ceylin, Niyazi'nin peşine düşer, ancak Niyazi kaçacak yeri olmadığını anlayınca kendisini akan trafiğe atar ve ölür. Tüm detaylar, en ince ayrıntısına kadar haberimizin devamında sizlerle…

ÇINAR’IN BAŞI YİNE BELADA

Ilgaz'ın dosyası Ilgaz ve Pars'ın istediği gibi Pars'a devredilmesine rağmen dosyası elinden alınan yeni savcı Derya'nın sürece kendisini de dahil etmesi fazlasıyla dikkat çeken bir detay oldu. Tüm bunlardan sonra, kendisini Ilgaz ile Ceylin arasında patlamaya hazır bir bomba olarak gören Çınar’ın isyanının izleyenleri derinden etkilediği bölümde Serdar, Çınar'ı yine sorunla karşı karşıya bıraktı ve başını belaya soktu. Çınar'ın bu pozisyondan nasıl kurtulacağı konusunda kafalarda soru işaretleri belirdi. Yekta, Seda'dan aldığı talimatlarla, Ilgaz'ın iş hayatındaki boşluk arayışında Erguvan ailesini hedef haline getirir. Yargı’nın ilerleyen bölümlerinde, Ilgaz ve Ceylin'e aynı anda saldırmaya kararlı olan Yekta'nın bir sonraki hamlesine adım adım tanık olabilecek.

yargi-ne-zaman-saat-kacta-hangi-kanalda-yargi-14413321-8722-amp-1.jpg

SOSYAL MEDYADA FASLASIYLA KONUŞULDU

Dizi Sosyal medyada fazlasıyla konuşuldu. #ihanet ve #yargı hashtagleri kullanıldı. Dizinin karakterleri ise TT listesinde saatler geçirerek geceye damga vurdu. Özellikle Ceylin ile Ilgaz arasındaki sekanslar izleyenler tarafından çok beğenildi. Sema Ergenekon’un kaliteli kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Nergis Öztürk, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet