Jacob Elordi, Coppola Filminde Yeni Elvis Presley Oluyor

Elvis Presley hayranlarına müjde! Yeni Coppola filminde Elvis yeniden canlandırılacak.

14 Eylül 2022 23:18 Magazin
Jacob Elordi, Coppola Filminde Yeni Elvis Presley Oluyor

Priscilla Presley tarafından 1985 yılında kaleme alınan anı kitabı olan "Elvis & Me" üzerinden ele alınıp beyaz perdeye uyarlanacak olan Priscilla filminin başrol oyuncuları belli oldu. Sofia Coppola tarafından uyarlanıp yönetilecek olan filmde yıldız oyuncu Jacob Elordi Elvis Presley'i canlandıracakken Priscilla Presley karakterini ise Cailee Spaeny oynayacak.

"Elvis & Me" kitabı Priscilla ile Elvis'in anılarından esinlenerek yazılmış. İkilinin aşk hikayesine vurgu yapılan kitapta aynı zamanda ilk tanışmalarını, evliliklerini, ilişkilerinin durumundan boşanmalarına kadar geçen süre ile birlikte hatta Elvis Presley'in trajik ölümünden sonra bile koparılamayan bağların detayları yer alıyor.

Priscilla Filmini Sofia Coppola Yönetecek

Sofia Coppola tarafından yeniden kaleme alınacak olan kitaptan uyarlanacak Priscilla filminin çekimlerine önümüzdeki aylarda Toronto'da başlanacak. Filmin görüntü yönetmeni koltuğunda Philippe Le Sourd, kostüm tasarım Stacey Battat, kurguda Sarah Flack ve yapım tasarım ekibinde ise Tamara Deverell görev yapacak. Bu isimler Sofia Coppola'nın uzun süredir yapımlarında birlikte çalıştığı ekip olarak dikkat çekiyor.

sofia-coppola-priscilla-presley-biopic-jacob-elordi-elvis.jpg

Elvis Presley filmlerine gelecek olursak daha önce Baz Luhrmann imzalı "Elvis" filminde Austin Butler tarafından canlandırılmış ve oldukça beğeni toplayan bir performans sergilenmişti. Bu film dünya genelinde küresel çapta 283 milyon dolar civarında bir hasılat elde etmiş ve son yılların en büyük hasılatlı yapımları arasında yerini almıştı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet