Kaderimin Oyunu Dizisi Başarılarıyla Gururlandırmaya Devam Ediyor!

Star TV'de yayınlanmakta olan ve yayınlandığı ilk günden beri fazlasıyla sevilmeyi başaran Kaderimin Oyunu dizisinin hayranları dizinin akıbetinden endişeli görünüyor. Dizinin sevenleri tarafından duyulan bu endişe ise, reytinglerde bir miktar düşüş yaşanmasın ve bunun sonucunda Star TV'nin yeni adımlar atmasından kaynaklanıyor. Merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde…

24 Şubat 2022 23:48 Magazin
Kaderimin Oyunu Dizisi Başarılarıyla Gururlandırmaya Devam Ediyor!

Dokuzuncu bölümü geçtiğimiz cumartesi günü prime time'da yeniden yayınlanan sevilen dizi Kaderimin Oyunu, artık kolaj bölümüyle perşembe günü yine prime time'da ekrana gelecek. Hayranlar bu hamlelerden sonra Star TV'nin yeni bir gün arayışı olduğunu ve bu şekilde test ettiğini düşünüyor.

Star TV sevilen dizi için yeni bir gün arıyor

Cuma geceleri çok fazla dizi olması rekabette şansı fazlasıyla azaltıyor ve zaten yayınlandığı ilk günden beri kemik izleyici kitlesini yakalamış olan Kaderimin Oyunu dizisi farklı bir günde yayınlanırsa daha büyük sonuçlara ulaşılması mümkün görünüyor. Elbette Star TV Böyle bir hamle yapmadan önce denemeler yapıyor. Dizinin Mart ayında sona ereceği yönündeki bazı haberlerin asılsız olması dizinin sevenlerini fazlasıyla rahatlattı. Ayrıca yurt dışında fazlasıyla gurur verici gelişmeler yaşanıyor.

Kaderimin Oyunu yurt dışında da çok seviliyor

Kaderimin oyunu adlı dizi, sosyal medya paylaşımlarından da görüldüğü üzere yurt dışındaki dizi severler tarafından da büyük ilgi gördü. Edinilen bilgilere göre Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak'ın başrollerini paylaştığı dizi yurt dışında çok izleniyor ve Star TV sonuçtan fazlasıyla memnun. Reytinglerin beklenmeyen bir şekilde ortalama oranlara gerilemesine rağmen, hem günü değiştirme girişimleri devam ediyor hem de yurtdışı satışları ekibin moralini oldukça yükseltiyor. İzleyiciler ise Kaderim Oyunu dizisinin kanalın elindeki en iyi dizi olduğunu ve kanalın bu diziyi kolay kolay bırakmayacağını düşünüyor.

Kaderimin Oyunu dizisi konusu

İmkansızlıklara rağmen kendini çocuklarının mutluluğuna adayan Asiye, çocuklarını babalarının yokluğunu hissettirmeden büyütmek için çabalar. Ancak bir gün çok sevdiği kızı Nergis'in başına gelen trajediyle dünyası alt üst olur. Olayın ardından çocuklarını korumak için geri dönüşü olmayan bir yola çıkan Asiye, bu yolda daha önce hiç tanımadığı ve onlara yardım etmek isteyen Mahir ile karşılaşır. O andan itibaren Mahir ve Asiye ile çocukların hayatı tamamen değişecektir. Asiye ve çocukları Mahir sayesinde Demirhan Konağı'na sığınırlar ama bu sığınak kurtuluş değil, yeni bir savaşın başlangıcı olacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet