Kaderimin Oyunu Dizisinde Bomba Gelişmeler! 9. Bölümde Olacaklar Seyirciyi Resmen Ekrana Kilitleyecek

Ses getiren fragmanları ile Kaderimin Oyunu dizisi sevenleri tarafından ilk gün olduğu gibi takip edilmeye ve haklı olarak konuşulmaya devam ediyor. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerini paylaştığı dizisinin ilk sekiz bölümü yayınlandı ve fazlasıyla sevildi. Kendi kemik seyirci kitlesine kısa bir sürede oluşturan dizinin dram dolu hikayesinde izleyenler merakla yeni bölümlerde neler olacağını bekliyor. Tüm detaylar en ince ayrıntısıyla haberimizde…

14 Şubat 2022 16:44 Magazin
Kaderimin Oyunu Dizisinde Bomba Gelişmeler! 9. Bölümde Olacaklar Seyirciyi Resmen Ekrana Kilitleyecek

Kaderimin Oyunu Konusu Nedir?

İki çocuğuyla küçüklüklerinden beri mücadele eden, yoksulluğuna rağmen kendini onların mutluluğuna adayan ve onlara hem anne hem de baba olan Asiye’nin, kızı Nergis'in başına gelen trajediyle hayatı alt üst olur. Kızını korumak için çocukları ile resmen geri dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkmak zorunda kalan Asiye karakteri, onlara yardım eden bir yabancı olan Mahir ile tanışır. Onlara yardımcı olan ve onları arabasına almayı kabul eden Mahir, kararının kendisinin, Asiye'nin ve çocuklarının kaderini değiştireceğinden habersizdir. Mahir sayesinde Demirhan Konağı'na sığınan Asiye için bu bir kurtuluş değil, aslında hiç akıllara gelmeyen yeni bir mücadelenin başlangıcıdır.

Son Bölümde Ne Oldu?

Cemal'in Asiye'yi daha fazla üzmemek için uzak durmaya karar vermesiyle Helin ve Cemal'in geçmişinin perdeleri aralanır. Raci, Mahir'i ortadan kaldırmak için ihtiyacı olan kozu elde edemedi ama pes etmeye hiç niyeti yoktur. Mahir ise Raci ile uğraşırken Fikret'in gerçeği öğrenmesinden endişe etmektedir. Cemal, içindeki ateşle göğe sığamaz çünkü Asiye ikisine ait bir hatıra saklar ve Cemal bunun karşılığında tüm aileyi sarsacak bir olaya karışır.

Dokuzuncu Bölüm Fragmanı

18 Şubat Cuma günü, sevilen dizi Kaderimin Oyunu’nun 9. yeni bölümü yayınlanacak ve izleyiciler yeni bölümün detaylarını merakla bekliyor. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanında öne çıkan birkaç nokta var. Cemal köşkten ayrılıyor mu? Dizinin sevenlerine göre dizinin olay örgüsünde böyle bir ayrılık önemli bir dönüm noktası olacaktır. Nedret, Nergis'i öğrendiği zaman yavaş yavaş yapbozu birleştirmeye başlıyor. Nedret, Nergis'in Cemal'in kızı olduğunu öğrendiğinde olacaklar şimdiden tüm sevenlerin ilgisini çekmiş gibi görünüyor.

18 Şubat Cuma akşamı Star'da sürprizler gelişmeler ve çok daha fazlası olacak.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet