Kaderimin Oyunu Dizisinde Kartlar Yeniden Karılıyor! Cemal ile Asiye Beraber mi Olacak?

Kaderimin Oyunu dizisinde Helin gerçeği öğrendikten sonra izleyicilerin de merakla beklediği Cemal ile devam edip etmeyeceği sorusu da cevap bulmuş olacak. Cuma akşamı sosyal medyada en çok konuşulan Kaderim Oyunu'nun dokuzuncu bölümünün fragmanı yayınlandı mı? 11 Şubat 2022 akşamı reytinglerde sürekli kaliteli rakiplerini geride bırakmayı başaran ve fazlasıyla sevilen dizi Kaderimin Oyunu, en çok konuşulan dizi olmayı başarı.

14 Şubat 2022 20:30 Magazin
Kaderimin Oyunu Dizisinde Kartlar Yeniden Karılıyor! Cemal ile Asiye Beraber mi Olacak?

Cemal, Asiye'yi daha fazla üzmemek için dizinin son bölümünde uzak durmaya karar verirken, Helin ve Cemal'in geçmişinin perdesi aralanıyor. Kaderimin Oyunu dizisinde Helin Gerçeği Keşfediyor! Cemal konusunda tamam mı yoksa devam mı kararını vermeye çalışıyor. Tüm detayları haberimizde bulabileceksiniz…

Kaderimin Oyunu Konusu Nedir?

İki çocuğuyla küçüklüklerinden beri mücadele eden, yoksulluğuna rağmen kendini onların mutluluğuna adayan ve onlara hem anne hem de baba olan Asiye’nin, kızı Nergis'in başına gelen trajediyle hayatı alt üst olur. Kızını korumak amacı ile çocuklarıyla kesinlikle geri dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkmak zorunda kalan Asiye, onlara yabancı olan ancak yardım eden bir yabancı olan Mahir ile tanışır. Onlara yardımcı olan ve onları arabasına almayı kabul eden Mahir, kararının kendisinin, Asiye'nin ve çocuklarının kaderini değiştireceğinden habersizdir. Mahir sayesinde Demirhan Konağı'na sığınan Asiye için bu bir kurtuluş değil, aslında hiç akıllara gelmeyen yeni bir mücadelenin başlangıcıdır.

CEMAL İLE TAMAM MI YOKSA DEVAM MI?

Önümüzdeki haftanın en merak edilen sorusu ise Kaderimin Oyunu dizisindeki Helin karakterinin gerçeği öğrendiğinde ne yapacağıydı. Cemal'in Asiye'den uzak durma kararlılığının ardından, eski karısı Helin ile geçmişini saran gizem perdesini kaldırmayı başarıyor. Kaderimin Oyunu dizisini izleyip sosyal medyada Mahir ve Asiye buluşmasını paylaşanlar anlaşıldığı üzere biraz daha beklemek zorunda kalacak. Fazlasıyla sevilen ve her geçen gün kalitesiyle kendinden söz ettiren Kaderimin oyunu dizisi yeni bölüm fragmanında da önümüzdeki haftanın detayları açıklandı. Önümüzdeki hafta Sarp Apak, Akın Akınözü ve Öykü Karayel'in başrollerini paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisi heyecana hiç ara vermeden kaldığı yerden devam edecek. Kaderimin oyunu dizisinin merakla beklenen dokuzuncu bölümü Cuma günü Star'da yayınlanacak.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet