Kaderimin Oyunu Dizisinde ki Ufak Detay Ortalığı Sarstı! Seyirici Sinirden Tırnaklarını Yedi

Star TV'nin yeni sezonda ekrana gelen ve iyi bir başlangıç yapan Kaderim Oyunu dizisinde izleyenleri rahatsız eden ve sinirlendiren bir detay yaşandı. Seyirci, Sarp Apak'ın canlandırdığı Mahir ile Öykü Karayel'in canlandırdığı Asiye'nin yakınlaşmasını bekliyor. Ancak bu beklentilerin aksine Akın Akınözü'nün canlandırdığı Cemal ve Asiye'nin yakınlığı son bölümde izleyenleri fazlasıyla rahatsız etti.

08 Şubat 2022 17:30 Magazin
Kaderimin Oyunu Dizisinde ki Ufak Detay Ortalığı Sarstı! Seyirici Sinirden Tırnaklarını Yedi

Star Tv'nin en dikkat çeken projelerinden biri olan yeni dizi Kaderimin Oyunu, zaman zaman eleştirilirken, çoğu zaman hayranlarının büyük desteğini almaya devam ediyor. Dizinin ilk bölümünden beri hayranlar her geçen gün artıyor. Yapımcılığını NGM Medya'nın üstlendiği Kaderimin Oyunu dizisinin yönetmenliğini Emre Kabakuşa yaparken, dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci yazıyor.

Başrollerini Sarp Apak, Akın Akınözü, Meriç Aral ve Öykü Karayel'in paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisinde izleyenleri rahatsız eden bir olay yaşandı. Seyirci Sarp Apak'ın canlandırdığı Mahir karakterinin daha fazla öne çıkması gerektiğini düşünüyor.

Seyircinin Mahir İsyanı!

Seyirci, Mahir'in saf ve iyi niyetli olmasından dolayı büyük isyanda! İzleyiciler Cemal'in para için karısını ve çocuklarını terk eden bir adam olmasından dolayı iki çocuğuyla çaresiz kalan Asiye'ye bakan Mahir’in asıl kahramanın olması gerektiğini öne sürüyor.

Kaderimin Oyunu Dizisi Konusu Nedir?

İki çocuğuyla beraber mücadele eden, yoksulluğuna rağmen kendini onların mutluluğuna adayan ve onlara hem anne hem de baba olan Asiye’nin, kızı Nergis'in başına gelen trajediyle hayatı alt üst olur. Kızını korumak için çocuklarıyla geri dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkmak zorunda kalan Asiye, onlara yardım eden bir yabancı olan Mahir ile tanışır. Asiye ve iki çocuğuna hem iyilikle yardımcı olan hem de içtenlikle yaklaşan Mahir, kararının kendisinin, Asiye'nin ve çocuklarının kaderini değiştireceğinden habersizdir. Mahir sayesinde Demirhan Konağı'na sığınan Asiye için bu bir kurtuluş değil, yeni bir mücadelenin başlangıcıdır.

Son Bölümde Ne olmuştu?

DNA testi beklenmedik sonuçlar verir, Asiye ve Mahir büyük bir felaketten kurtulur. Ancak bu çıkmaz, Cemal'i alt üst edecek ikinci bir olayı tetikler. Cemal yaşadığı sefalet sonucu hatalar yapmaya devam ederken, Helin ise eşinin hayatında başka bir kadın olduğunu düşünmeye başlar. Gülsüm, Mahir ve Asiye'nin alışılmadık açmazına anlam vermeye çalışırken bir başka gerçekle yüzleşecektir.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet