Kaderimin Oyunu Dizisinin Final Yapacağı İddiası Doğru Mu? Dizinin Yapım Şirketi İddialara Son Noktayı Koydu! Dizi Ne Zaman ve Neden Final Yapacak?

Star TV'de ekrana gelen ve ilk günden beri fazlasıyla sevilen Kaderimin Oyunu dizisinin beklenmeyen bir şekilde final yapacağı iddiası izleyenleri fazlasıyla üzdü. Sevilen dizide Öykü Karayel ve Akın Akınözü gibi birçok başarılı oyuncu yer alıyor. Kaderimin oyunu dizisi gerçekten final mi yapıyor? İzleyiciler tarafından en çok sorulan soru Kaderimin oyunu dizisinin ne zaman ve neden sona ereceği oldu. Merak ettiğiniz tüm detayları en ince ayrıntısı ile haberimizde bulabilirsiniz…

23 Şubat 2022 21:04 Magazin
Kaderimin Oyunu Dizisinin Final Yapacağı İddiası Doğru Mu? Dizinin Yapım Şirketi İddialara Son Noktayı Koydu! Dizi Ne Zaman ve Neden Final Yapacak?

Başrollerini Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak'ın paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisi için final iddiaları kuvvetlenirken, izleyicileri fazlasıyla üzen bu iddialar sonrası dizinin yapım şirketi herkesin heyecan ile beklediği açıklamayı yaptı. Kaderimin Oyunu dizisi gerçekten final mi yapacak?

Sevilen dizi Kaderimin Oyunu final mi yapıyor?

Popüler ve çok sevilen TV dizisi Kaderimin Oyunu için cuma günleri yayınlanan Arka Sokaklar'ın yeni Kurtlar Vadisi olarak tasvir edilen Yalnız Kurt'a reyting savaşlarında yenik düştüğü iddia edildi. İddiaların ardından dizinin hayranları zaman kaybetmeden araştırma yapmaya başlamıştı.

Konuşulan iddiaların gerçek dışı olduğu söylendi

Son olarak dizinin yapım şirketi NGM Media, dizinin Mart ayı sonunda sona ereceği iddiasıyla ilgili bir yorum yaptı. Yapım şirketi yaptığı açıklamada, "Dizimizle ilgili çeşitli internet sitelerinde yayınlanan haberler gerçek dışıdır" dedi. “Kaderimin Oyunu dizimiz yeni bölümleriyle Star TV’de her Cuma 20.00'de yayınlanmaya devam edecek” diye ekledi.

Kaderimin Oyunu dizisinin konusu nedir?

Genç yaşından beri iki çocuğuyla birlikte mücadele eden, yoksulluğuna rağmen kendini onların mutluluğuna adayan ve onlara hem anne hem de baba olan Asiye’nin, kızı Nergis'in başına gelen trajediyle hayatı alt üst olur. Çocuklarıyla asla geri dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkan Asiye, onlara yardım eden bir yabancı olan Mahir ile tanışır. Onlara iyi bir niyetle yardımcı olan ve onları arabasına alan Mahir, kararının kendisinin, Asiye'nin ve çocuklarının kaderini değiştireceğinden habersizdir. Mahir sayesinde Demirhan Konağı'na sığınan Asiye için bu durum bir kurtuluş değil, yeni bir mücadelenin başlangıcıdır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet