Kaderimin Oyunu’nda Neler Olacak? Mahir Çok Zor Duruma Düşüyor! Takipçiler Heyecanla Neler Olacağını Bekliyor!

Bu akşam Star TV'de ekrana gelen fazlasıyla sıkı takipçileri bulunan ve ilk günden beri oldukça sevilen Kaderim Oyunu dizisinde izleyicileri fazlasıyla heyecanlı sahneler bekliyor. İlk günden beri her bölümüyle heyecan yaratan dizi hız kesmeden devam ediyor. Dizi ile alakalı merak ettiğiniz tüm detayları en ince ayrıntılarıyla haberimizde bulabilirsiniz…

22 Şubat 2022 13:33 Magazin
Kaderimin Oyunu’nda Neler Olacak? Mahir Çok Zor Duruma Düşüyor! Takipçiler Heyecanla Neler Olacağını Bekliyor!

Helin ve Cemal'in geçmişinin perdeleri son bölümde aralanırken Cemal, Asiye'yi daha fazla üzmemek için zor bir karar olsa da uzak durmaya karar verir.

10. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını NGM Medya'nın üstlendiği "Kaderimin Oyunu" dizisinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak, dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. Fazlasıyla sevilen ve ilk günden beri kemik bir izleyici kitlesi olan dizinin onuncu bölümünde neler olacağı merak konusuydu. Sonunda Kaderimin Oyunu dizisinin 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Kaderim Oyunu dizisinin yeni bölümü 25 Şubat Cuma akşamı saat 20.00'de STAR TV ekranlarında yayınlanacak.

Kaderimin Oyunu dizisinin konusu ne?

İki çocuğuyla beraber genç yaşından beri mücadele eden, yoksulluğuna rağmen kendini sonuna kadar onların mutluluğuna adayan ve onlara hem anne hem de baba olan Asiye’nin, kızı Nergis'in başına gelen trajediyle hayatı alt üst olur. Kızını korumak için çocuklarıyla geri dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkmak zorunda kalan Asiye, onlara yardım eden Mahir ile tanışır. Onlara elinden gelen her şekilde yardımcı olan ve onları arabasına alan Mahir, aldığı bu kararının, kendisinin, Asiye'nin ve çocuklarının kaderini değiştireceğinden habersizdir. Mahir sayesinde Demirhan Konağı'na sığınan Asiye için ise bu bir kurtuluş değil, yeni bir mücadelenin başlangıcı olacaktır.

Son bölümde ne oldu?

Nedret'in yüz yüze olduğu gerçek, uzun zaman önce gömülüp giden hesaplaşmaları su yüzüne çıkarır. Ayrıca Cemal ve Asiye'nin aynı konakta yaşıyor olması Nedret için asla kabul edilebilir konu değildir. Raci'nin sinsi davranışları Mahir'i beklenilenden daha zor bir durumda bırakırken babasını kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalıp fazlasıyla korkan Nergis, annesine doğum günü için bir istekte bulunur. Cemal'in iyileşmeye başlayan kalbi ise bu masum istek karşısında bir kez daha paramparça olacaktır

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet